4.00 / 1 Omdömen

EBEKA AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från EBEKA AB.

EBEKA erbjuder bokföring och löneadministration från 899 SEK/månad eller 350 SEK/h och är en fullservicebyrå som erbjuder kompletta tjänster inom redovisning, löneadministration och affärsservice till hög kvalité, bra service och en konkurrenskraftig prissättning. EBEKA bistår även kunder vid systemimplementationer av ekonomi- och administrativa system, samt tillhandahåller uthyrning av ekonomi och administrativ personal.

Genom att arbeta med digital molnbaserad mjukvara kan vi erbjuda våra tjänster till kunder över hela Sverige, oavsett geografisk placering.

Vi arbetar digitalt men som kund har du alltid tillgång till en personlig redovisningskonsult vid frågor och du når oss även på både mejl och telefon.

EBEKA grundades 2016 och har kontor i Uppsala och Stockholm, samt Riga Lettland. EBEKA må vara nya på marknaden men vi är inte nya i branschen. EBEKA har en samlad mångårig kompetens och kunnande inom redovisning, löneadministration och affärsservice från såväl noterade som onoterade bolag inom tjänstesektorn, finans, handel, entreprenadverksamet, m.fl. Läs mer på vår hemsida www.ebeka.seEBEKA AB

Trädgårdsgatan 11
753 09 Uppsala
  • Ansvarsförsäkring
  • Redovisningskonsult

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Personlig träff o presentation

Mycket bra koncept och upplägg har fått hjälp med helheten. Framförallt är det priset som blev avgörande också.

- Christer Bofeldt
Omdöme skapat 31/01/2017