4.57 / 4 Omdömen

Ekonum Revision AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Ekonum Revision AB.

Ekonum revision är specialister på revision av aktiebolag och bostadsrättsföreningar. Våra revisorer har mångårig erfarenhet av en rad olika branscher samt BRF marknaden.

Ekonum erbjuder kunder tjänster inom revision, redovisning och rådgivning. Vi har kontor i Stockholm och Örebro där den större delen av kundbasen finns. Vårt moderna digitaliserade arbetssätt gör dock att vi kan erbjuda våra tjänster över hela landet.



Ekonum Revision AB

Stenbackevägen 6
702 26 Örebro
  • Auktoriserad Revisor

  • Lekmannarevision
  • Rådgivning
  • Revisionstjänster
  • Bokföring
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Lönehantering

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Kunnig och snabbt.

Han är kunnig och jobbar snabbt.

- Aurel Moraru
Omdöme skapat 04/02/2024

Ovärdeligt bollplank

Ovärdeligt bollplank i alla frågor jag haft. Revisionen funkar utmärkt, men utöver det uppskattar jag framförallt rådgivningen och bollplanket jag fått med Ivan och Ekonum. Jag är trogen med mina bolag till 100%.

- Kemal Hajdarovic
Omdöme skapat 27/09/2023

Bra kompetens och servicenivå

Bra kompetens och servicenivå

- Richard Axén
Omdöme skapat 26/09/2023

Utmärkt revisionsarbete och professionell service

Jag vill dela min positiva erfarenhet av att arbeta med Ekonum. De har verkligen imponerat mig med sitt professionella och pålitliga revisionsarbete.

Ekonum visade en noggrannhet och expertis i granskningen av mina finansiella handlingar. De har varit lyhörda för mina behov och alltid tillgängliga för att svara på mina frågor.

Jag skulle utan tvekan rekommendera Ekonum till andra som behöver revisionshjälp. De har visat sig vara en pålitlig partner som engagerar sig i sina kunder.

- Ramin Jamei
Omdöme skapat 26/09/2023