3.80 / 2 Omdömen

GBB Berglund Consulting AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från GBB Berglund Consulting AB.

Gun-Britt Berglund är en fristående redovisnings- och rådgivningskonsult med lokal förankring och väletablerade nätverk. Gun-Britt har examen från Handelshögskolan i Göteborg och erfarenhet från branschen sedan 1985. Hon har arbetat som auktoriserad revisor sedan 1988, men har nu sadlat om till att arbeta närmare sina kunder med redovisning och rådgivning.

Gun-Britt erbjuder redovisning, bokföring och rådgivning i Vänersborg men är verksam över hela Västra Götalands regionen. Gun-Britt reser gärna till ditt företag och arbetar på plats.

Som kund kan du vända dig med förtroende till Gun-Britt avseende nystart och val av företagsform, bolagsfrågor, redovisning, bokslut, årsredovisning, årsbokslut, inkomstdeklarationer, dina kontakter med Skatteverket, ekonomiska konsultationer och utredningar.

Hennes kunder är familje- och egenföretagare med en eller flera anställda, enheter inom Svenska kyrkan, bostadsrättsföreningar, idrottsföreningar men också större tillverkande företag och fastighetsbolag.



GBB Berglund Consulting AB

Nygatan 20 A
462 30 Vänersborg
  • Medlem i FAR
  • Auktoriserad Redovisningskonsult
  • Ansvarsförsäkring
  • Redovisningskonsult

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Nöjd

Snabb servide, bra resultat

- Arne C.I. Andreasson
Omdöme skapat 05/07/2016

Förstod varandra och det kändes bra

Seriöst och kompetent

- Karolina Colliander
Omdöme skapat 22/06/2016