4.70 / 7 Omdömen

Hjorth & Partners AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Hjorth & Partners AB.

Vi är en fullservicebyrå med lång erfarenhet inom ekonomi och juridik. Vi sköter allt från kund- och leverantörsreskontra, till årsredovisningar och inkomstdeklarationer, kontakt med skatteverket och bolagsverket samt bistår i budget- och analysarbete. Vi hanterar löneadministration, lönekartläggning och kan även anlitas som en extern HR-funktion. Därtill har vi mycket erfarenhet av hantering från uppstart av bolag, redovisning för ägare, emissioner och kapitalanskaffning, styrelse- och stämmoadministration till interima cfo-uppdrag.

Våra kunder kommer från många olika branscher och flera kunder har vi följt från start. Att jobba med snabbrörliga start-ups och scale-ups är något vi har stor erfarenhet av och tycker är roligt. Även stiftelser och ideella föreningar är något vi jobbat mycket med.

Vi är en personlig och flexibel byrå som förenklar våra kunders företagande. Vi tror på ett nära samarbete och som kund får ni en egen kontaktperson som lär känna ert företag. Låt oss göra jobbet så att ni kan fokusera på er verksamhet!



Hjorth & Partners AB

GOTLANDSGATAN 46 -1
116 65 Stockholm

  • Bokföring
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Fakturering
  • Rådgivning
  • Lönehantering

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Trygga och pålitliga

Vi anlitade Hjorth & Partners 2017 för att sköta våra löner, bokföring och moms. Sedan dess har de varit en trygg partner där vi fått mycket administrativ hjälp och även juridiska råd. Deras kompetens är ovärderlig för oss som bolag.

- Martin Björinge
Omdöme skapat 23/09/2022

Stabila, kunniga, trevliga. Gör alltid det lilla extra.

Vi skulle inte klara oss utan Hjorth & Partners. Vi behöver aldrig oroa oss om saker och ting stämmer. De är superproffsiga och seriösa. Samt väldigt bra bollplank. En annan sak vi värderar högt är att det är lätt och smidigt att ha och göra med Hjorth & Partners, de är flexibla och hittar lösningar som passar oss.

- Emelie Palmcrantz
Omdöme skapat 23/09/2022

Professionella och leveransbenägna

Vi har med flera olika bolag jobbat med Hjorth & Partners i över sex år och är väldigt nöjda med dem på alla sätt. De återkommer alltid snabbt med svar och lösningar på alla våra frågor. Kan varmt rekommendera dem.

- Claes
Omdöme skapat 22/09/2022

Stabila och kunniga

Har jobbat med Hjort & Partners i flera år och de har alltid kunskap o viljan att göra ett bra jobb.

Varesig det handlar om lönehantering, årsredovisning, eller rådgivning gällande skatt och deklaration finns de alltid nära till hands.

Rekommenderar dem alltid till vänner och bekanta som söker en tillförlitlig partner.

- Daniel Eriksson
Omdöme skapat 20/09/2022

Påtlitliga & extremt kompetenta

Pålitliga, kunniga och hjälpsamma. Kan varmt rekommendera Hjorth & Partners för alla småbolag som är i behov av deras tjänster.

- Sebastian Blendow
Omdöme skapat 20/09/2022

Alltid trygg & punktlig levarans

Ständigt leverans i tid, utan krångel och med bra kompetens. Har även goda kunskaper i angränsande områden och förstår företagande, vilket underlättar mycket.

- Petter
Omdöme skapat 19/09/2022

Professionell helhetslösning

En helhetslösning som är så mycket mer än bara en bokföringsbyrå.
Juridik, rådgivning, personalfrågor, fackliga frågor mm.
Alltid snabb respons och personligt engagemang från kunnig personal som håller sig uppdaterad och har koll på dom senaste reglerna.
Tack!

- Rätt man nu AB - Magdalena Karlsson
Omdöme skapat 19/09/2022