4.33 / 3 Omdömen

N. Törnquist Redovisning AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från N. Törnquist Redovisning AB.

Vi erbjuder helhetslösningar för mindre till medelstora företag med fokus på personlig service anpassat efter varje kunds önskemål och behov. Behöver ni endast hjälp med enskilda uppgifter så hjälper vi gärna er även med detta.

Vill ni spara tid och få en lönsam lösning samtidigt som ni kan lägga mer fokus på att driva er verksamhet och att utveckla ert företag? Då är vi helt rätt för varandra!



N. Törnquist Redovisning AB

Klammerdammsgatan 4B
302 42 Halmstad

  • Bokföring
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Fakturering
  • Rådgivning
  • Lönehantering

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Natalie är enastående, noggrann och alltid till hands.

Natalie har hjälpt och hjälper mig med bokföringen på ett utomordentligt och effektivt sätt. Hon är superkunnig och effektiv och jag litar fullt ut på hennes omdöme. Allt är proffsigt gjort, kommunikationen är top notch och hon är tillmötesgående samt har mitt fullständiga förtroende. Hennes stöd, jobb, personlighet är ovärderligt. Hon är del av mitt team.

- Erika Hutton
Omdöme skapat 01/02/2023

Mkt professionell service

Natalie har på ett skickligt och effektivt sätt hjälpt mig med bokföringen för mitt företag och deklarationen nu när jag jobbar i Danmark. Så skönt att lämna över allt till någon som är så tillmötesgående och kunnig.

- Lucy Brazier
Omdöme skapat 01/02/2023

Passar mig utmärkt som småföretagare.

Smidigt, kunnig och engagerad servis.

- Mohammed Abba Aji
Omdöme skapat 24/11/2022