0.00 / 0 Omdömen

Marie Åsén

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Bikupans Ekonomitjänster AB.
Erfaren ekonom med stort engagemang för hälsa
Hösten 2018 tog jag steget vidare och började på en inspirerande utbildning till affärsutvecklare för att vara med och utveckla de företag som finns i Borås med omnejd. Mer information om utbildningen finns på hemsidan https://www.hcb.se/hitta-ratt-utbildning/affarsutvecklare-besoksnaring.html. Utbildningen avslutades i augusti 2020 med 9 godkända tentamina och ett antal grupparbeten egna arbeten samt examensarbete.
Den 1 februari 2021 tog jag över hälsokostbutiken i Bollebygd. Detta på grund av att jag har ett stort intresse för hälsokost, yoga, mental träning, vistelse i naturen mm och vill dela med mig av detta till mina kunder och övriga i min omgivning.
Jag har lång erfarenhet av att arbeta med administration och ekonomi i små och mellanstora företag. Mina arbetsuppgifter har varit alla förekommande på en ekonomiavdelning från löpande dagliga uppgifter till årsredovisning i samarbete med revisionsfirman. Jag har också varit med och utvecklat rutiner och implementerat nya ekonomisystem vid ett flertal tillfällen. Som person är jag noggrann, strukturerad och trivs när det är full fart i verksamheten. Det är också viktigt att vara serviceinriktad så att arbetskamrater och kunder känner sig väl bemötta. Dessutom har jag ett stort kontaktnät bland företagare i Sjuhäradsbygden. Jag har arbetat som ekonom sedan 1983.


Inga kompetensområden har angivits

Inga certifieringar har angivits

  • Sensus Studieförbund
    Arbetsledare och projektledare
    06/2019 - 07/2019
    Projektledning, arbetsledning, ekonomi och uppföljning av samarbetsprojekt inom scouterna. Vi genomförde sommarlovsaktiviteter under 3 veckor på sommaren i Dalsjöfors samt på Norrby i Borås. Jag ansökte om bidrag från Sparbankstiftelsen till aktiviteterna samt min lön. Det är ett samarbete mellan fritidsgården, kyrkan, Folkets Park och scouterna. Tidigare har jag jobbat med detta ideellt i 6 år som arbetsledare.
  • Dalsjöfors Kött AB
    Ekonom
    01/2019 - 08/2015
    Allmänna kontorsgöromål, bokföring, månadsbokslut, skattedeklaration, fakturering, leverantörsreskontra, löner för cirka 100 kollektivanställda och tjänstemän.
  • Galpu AB
    Lönehandläggare
    06/2018 - 12/2018
    Löner för kollektivanställda och tjänstemän, cirka 120 anställda på Burseryds Bruk.
  • Responstryck AB och Stema AB
    Ekonomiansvarig
    09/2015 - 06/2018
    Fakturering, kundreskontra, leverantörsreskontra, bokföring, månadsbokslut, förberedelse för årsbokslut och löner för kollektivanställda och tjänstemän.

Inga utbildningar har angivits

Inga kurser har angivits

Inga priser eller utmärkelser har angivits

  • svenska -
    Native or bilingual proficiency
  • engelska -
    Full proficiency
  • tyska -
    Limited working proficiency
  • spanska -
    Elementary proficiency