4.25 / 1 Omdömen

Elaine Broberg

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Broberg Redovisning AB.
Broberg Redovisning drivs av mig Elaine och jag har flera års erfarenhet av arbete på redovisningsbyrå och revisionsbyrå. Arbetet innebär allt inom redovisning från löpande bokföring och löner till bokslut och deklarationer. Men mitt hjärta brinner lite extra just för bokslut och deklarationen då det är där den största delen av rådgivningen till mina kunder blir aktuell.

Aktuella tjänster är redovisning och bokföringstjänster, bokslut och årsredovisgningar, deklarationer och rapportering till Skatteverket, löner, samt rådgivning.

Hos Broberg Redovisning ligger fokuset på att vara en proaktiv rådgivningspart för att kunna hjälpa ert företag att växa. Ambitionen är att du ska ha förståelse och kontroll över företagets ekonomi för att kunna fatta välavvägda beslut i den löpande verksamheten.


  • Jag har sedan tidigare stor erfarenhet av ägarledda bolag, med den speciella vardag där företagets och företagarens behov båda behöver tas i beaktande. Älskar att vara med på resan att starta upp nya bolag och finns gärna med dig från dag ett.

  • Redovisningskonsult
  • Medlem i SRF
  • Ansvarsförsäkring

  • Broberg Redovisning AB
    Redovisningsekonom
    Broberg Redovisning drivs av mig Elaine och jag sköter allt inom redovisning från löpande bokföring och löner till bokslut och deklarationer för små och medelstora företag. Finns även möjlighet att hyra in mig som interim redovisningsekonom på ekonomiavdelningar på större företag i kortare perioder. Dessutom jobbar jag på att vara en proaktiv rådgivningspart för att kunna hjälpa ert företag i de situationer som dyker upp.
  • Ekonomikonsulterna Roslagen AB
    Redovisningsekonom
    06/2018 - 03/2019
    Företaget är inriktad mot små och medelstora bolag, främst AB men även enskilda firmor. Jag skötte löpande bokföring, löner, samt bokslut och deklarationer. Mitt arbete innebar kundansvar för kunder av varierande storlek, från 1 Mkr i omsättning till 10 Mkr. Bokföringen skedde främst i programmet BL, men även i Fortnox. Eftersom jag hade stor erfarenhet av bokslut från mitt arbete som revisor ansvarade jag för de flesta boksluten. Boksluten, samt upprättandet av årsredovisningar och deklarationer Skedde i programmet BL Bokslut.
  • Finnhammars Revisionsbyrå AB, Stockholm
    Revisorsassistent
    05/2015 - 05/2018
    Företaget är inriktad mot små och medelstora bolag, främst entreprenörer. De bistår med revision, upprättande av årsredovisningar, allmän rådgivning samt rådgivning vid deklaration. Mitt arbete har främst inneburit revision, inklusive planering, genomförande och avrapportering. Har direkt kontakt med ägare, företagsledning och redovisningskonsulter. Deras team består oftast av 2-3 personer. Har fått förtroende att granskat arbetet utfört av andra assistenter. Utöver det har jag tog fram förslag på deklarationer och K10-blanketter för bolagen och ägarna.
  • EY
    Revisorsassistent
    01/2014 - 04/2015
    Tillhörde avdelningen för ideella organisationer. Huvudsakligen arbetat med insamlingsstiftelser och ideella föreningar där man arbetat i team om 2-3 personer, men också ingått i större team granskande större organisationer och AB:n. Arbetet har inneburit direktkontakt med kund och redovisningskonsulter, planering och genomförande, samt avrapportering. Andra året ansvarade jag för granskning av arbetet som utförts av de under mig.

  • Stockholms Universitet
    Företagsekonomi (1)
    01/2010 - 06/2013
  • Södertörns Högskola
    Medieteknik A (5)
    08/2009 - 12/2009
  • Täby gymnasium
    International Baccalaureate
    08/2001 - 06/2004
    Internationellt gymnasieprogram där man kan välja inriktning, min inriktning var ekonomi och kemi. Övriga ämnen var svenska, engelska, matematik och historia.

  • SRF konsulterna
    Redovisning auktorisation
    2019-10-01
    Den här delkursen är en av de fem ämnesblock som ingår i auktorisationsutbildningen Auktoriserad Redovisningskonsult – PUB. Redovisningen visar hur verksamheten utvecklas och är också underlag för beskattning och olika typer av rådgivning. Goda kunskaper inom redovisning är därför grunden för auktorisation som redovisningskonsult. Under detta avsnitt ingår genomgång av övergripande struktur samt viktiga områden inom redovisningslagstiftningen med tillhörande anvisningar och normering.

Inga priser eller utmärkelser har angivits

  • svenska -
    Native or bilingual proficiency