4.50 / 5 Omdömen

Alexander Asalok

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Varje krona räknas AB.
Efter att ha provat alla möjliga olika vägar i livet föll bitarna äntligen på plats. Som egenföretagare hyrde jag ut mig som lastbilschaufför men jag visste hela tiden att företagandet, ekonomin och redovisningen var det jag verkligen brann för. Jag började arbeta mer och mer med bokföring och ekonomisk rådgivning åt andra företag tills jag insåg att det var dags att starta egen byrå.
Även privat har jag ett kalkylark till det mesta. Det har gått åt 100-tals böcker och 1 000-tals timmar med poddar inom ekonomi och finans samt en utbildning för att ta mig dit jag är idag.

Redovisningskonsult är mitt sanna kall och att få äran att hjälpa andra företagande med, vad många tycker är det tråkigaste man kan göra, är otroligt givande. Jag får chansen att dela med mig av min kunskap på ett sätt som passar även dem som finner ekonomi urtrist.


  • Tydlig kommunikation kring komplexitet: Jag har en förmåga att översätta komplexa ämnen till enkla och begripliga termer.
  • Kunskapsgränser och forskningsförmåga: Jag förstår när min expertis når sina gränser och är skicklig på att aktivt söka ny kunskap och information för att fatta informerade beslut och leverera högkvalitativa resultat.
  • Automatiserade processer genom kalkylark: Jag har en unik förmåga att utforma och implementera anpassade kalkylblad som automatiserar och effektiviserar olika arbetsprocesser, vilket resulterar i ökad produktivitet och noggrannhet.

  • Ansvarsförsäkring

  • Eget företag
    Företagsservice
    06/2020 - 07/2023
    Som egenföretagare levererade jag olika tjänster till företag inom transport och detaljhandel. Allt ifrån lagerinventering till bokföring, administration och lastbilschaufför.
  • ApoEx AB
    Lagerarbetare
    08/2017 - 02/2020
    Som lagerarbetare arbetade jag ständigt med att utöka mina ansvarsområden så de tillslut sträckte sig till alla stationer jag hade behörighet till. En av mina största bedrifter var att omorganisera och effektivisera en del av lagret vilket så pallplock kunde gå från 3 till 2 medarbetare.

  • Academy Online
    Certifierad Redovisningsekonom (5)
    10/2022 - 03/2023
    Här fick jag komplettera mina befintliga kunskaper i en formell utbildning som avslutades med en standardiserad certifiering. Utbildningen omfattade allt från grunderna i kontering till viss juridik, löneadministration och bokslut.
  • NTI Gymnasiet
    Teknik
    08/2012 - 06/2015
    Jag studerade teknik med inriktning teknikvetenskap och var särskilt förtjust i CAD, matematik och fysik.

Inga kurser har angivits

  • Årets nyföretagare 2023
    Företagarna Hedemora, 2023-11-01
    01

  • svenska -
    Native or bilingual proficiency
  • engelska -
    Limited working proficiency