Kundtjänst är tillgänglig på
08-40300102

Det finns många duktiga redovisningskonsulter där ute!

Vi har Sveriges största nätverk med redovisningskonsulter
Din chans till en god matchning

Få ett rättvist pris
Offerter från flera redovisningsbyråer ger en fördelaktig översikt över marknaden

Ta vara på möjligheten
Gratis att utnyttja och helt utan bindning

Så fungerar det

Steg 1
Fyll i formuläret
Beskriv ditt uppdrag och dina önskningar för matchningen. Därefter matchar vi ditt uppdrag med 3 duktiga redovisningskonsulter i din närhet.
Steg 2
Jämför villkor
Du kommer inom 48 timmar ha mottagit kontaktuppgifter till 3 redovisningskonsulter som matchar din uppdragsprofil. Det är sedan upp till dig att jämföra offerter.
Steg 3
Välj redovisningskonsult
Efter att du mottagit offerter från samtliga redovisningsbyråer väljer du helt enkelt den som passar dig bäst. Du är sedan redo att inleda ett samarbete med din nya redovisningskonsult.

Hitta rätt redovisningskonsult i Västerås - helt kostnadsfritt

Kostnadsfritt och helt utan bindning
JL Ekonomi AB, Västerås
722 12 Västerås

Key Capital Vi är mer än nöjda med DH som partner. Kompetens och god tillgänglighet är några av DH's egenskaper som vi värdesätter högt. Tack för ytterligare ett gott samarbetsår.

- Key Capital
2015-12-07

Bra Bra

- Ninos Kalyun
2016-07-05
Vidman Ekonomi
722 45 Västerås

en av bästa kunnig och professionellt personal ,bra bemötande

- godisgigantenAB
2021-10-28
LRN Ekonomi AB
745 34 Enköping

Pålitlig ekonomipartner LRN är en väldigt pålitlig och punktlig partner som hjälper oss med hela vår ekonomi. De är alltid lätta att få tag på och utför uppdraget med bravur. Vi är mycket nöjda.

- Oliver Emerson
2022-08-29

De senaste klienterna

En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#461193 Västerås
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#460711 Västerås
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#460591 Västerås
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#460032 Västerås
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#458733 Västerås
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#458362 Västerås
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#457384 Västerås
Privat söker samarbete med redovisningskonsult / revisor
#454351 Västerås
AB söker samarbete med redovisningskonsult - Digitalt
#454074 Västerås
AB söker samarbete med redovisningskonsult / revisor
#453396 Bollstabruk

Att hitta en redovisningsbyrå i Västerås kräver ingen allt för stor ansträngning då det finns många i området.  Det svåra är snarare att välja en byrå som passar just dig och ditt företag. Därför kan det vara flera byråer innan man bestämmer sig. Genom att fylla i formuläret på vår hemsida kan du snabbt komma i kontakt med 3 redovisningsbyråer. Det enda du behöver göra är att fylla i det behov ditt företag har så får ni uppgifter till matchande redovisningsbyråer i Västerås – inom 48 timmar. Du kan sedan i lugn och ro se över erbjudandena för att se om någon eller vilken som eventuellt passar dig!

Redovisningens syfte

En redovisning har ett flertal syften. Redovisningen ska delvis presentera ekonomisk information till företagets intressenter. Intressenterna kan vara allt från kommun och kreditgivare till aktieägare och företagsledning. Redovisningen fungerar även som underlag för bokslutet. Bokslutet görs i slutet av räkenskapsåret och då sammanställs all redovisning i en slutlig rapport.

Redovisningen är också till stor hjälp för företaget själva eftersom den ger en inblick över den ekonomiska hälsan. Ofta jämför man resultat som presenterats i redovisningen med den budget som satts i början av året. På så sätt kan man se om resultaten överensstämmer för mål och förväntningar, eller om man bör göra några ändringar i företaget.

Redovisningen regleras av svensk lag och rör alltid en viss tidsperiod. Vad den ska innehålla kan man läsa om på skatteverkets hemsida, eller i årsredovisnings- och bokföringslagen.

Vad är en redovisningskonsult?

Redovisningskonsulten arbetar med att sammanställa redovisningen eller administrera löner åt andra företag. I princip så får vem som helst bruka titeln, men för att få kalla sig auktoriserad redovisningskonsult krävs dock en auktorisation från specifika branschorganisationer. När du anlitar en redovisningskonsult i Västerås bör du fundera på vilken typ av kvalitetsstandard du har behov av. Det finns nämligen olika typer av kvalitetsstämplar i yrkeskategorin. En auktoriserad redovisningskonsult har t.ex. en akademisk utbildning i bagaget samt flera års arbetslivserfarenhet. Därav signaleras förtroende och kompetens till företag och myndigheter. Det ger också en viss trygghet till klienten eftersom det ökar chansen att redovisningen blir gjord på rätt sätt.

Löneadministration Västerås

Administrering av löner är inte alltid så lätt som man tror eftersom det inte bara är att fylla i en lönespecifikation och trycka på sänd. Löner behöver anpassas efter de anställningsavtal som finns samt att det finns många lönelagar man måste ta hänsyn till. Gör man fel, som t.ex. missar en utbetalning eller glömmer att betala arbetsgivaravgift, kan det blir trista påföljder. Inte minst riskerar man missnöjda medarbetare eller kanske ett samtal från facket.

Därför är det viktigt att det blir rätt från början. Att outsourca löneadministrationen innebär en rad fördelar. Bl.a. kan man vara säker på att lönerna betalas ut i tid. En redovisningskonsult har alltid en inhoppare som kan hjälpa till med utbetalningarna ifall denne av någon anledning skulle bli frånvarande. En annan fördel är att man slipper oroa sig över att löneinformation kommer läcker ut och skapar avundsjuka eller missnöje på arbetsplatsen. 

En redovisningsadministratör kan hjälpa dig med hanteringen av:

 • Oregelbundna lönepåverkare: Sjukfrånvaro, semesterersättning, VAB-timmar, övertid, OB-tillägg mm.
 • Skattesatser och arbetsgivaravgifter
 • Traktamente och reseräkningar
 • Bokföringsunderlag
 • Pensionsfrågor
 • Övrig administration kring personalregister

I Västerås finns byråer som är specialiserade på att administrera löner. Att ta hjälp av en löneadministratör behöver inte bli en dyr historia, utan för en erfaren konsult räcker det ofta med några timmars arbete i månaden.

Vad har jag en redovisningskonsult till?

 • En redovisningskonsult känner till en mängd avdragsgilla kostnader som kan hjälpa företaget att spara pengar!
 • Redovisningskonsulten gör jobbet på halva tiden. Samtidigt slipper du lägga oavlönad tid på pappersarbete och istället fokusera på sånt som generar en inkomst.
 • Med en redovisningskonsult undviker du misstag och ökar sannolikheten att redovisningen blir rätt med en gång. Förseningar och misstag resulterar inte allt för sällan i dyra böter.
 • Du sparar tid och energi från att hålla dig uppdaterad om regler och lagändringar - något som en redovisningskonsult måste.

Pris för redovisningstjänster i Västerås

Priset för redovisningstjänster i Västerås skiljer sig något mellan beroende på vilken typ av redovisningskonsult man väljer att anlita. Ofta kan de större byråerna ta mer betalt än de små vilket främst beror på att de har ett väletablerat varumärke och bred kompetens. Andra saker som påverkar timpriset är erfarenhet, auktorisation och uppdragets omfattning. Ett tips när man ska välja redovisningskonsult är se till mer än bara priset. Att tveklöst välja den billigaste offerten kan innebära att du får en oerfaren eller allt för upptagen ekonom vilket istället kan bli kostsamt i längden. Se till att din redovisningskonsult har rätt kunskap för att hjälpa dig. Ageras tjänst kan hjälpa till i den processen.

Såhär kan Ageras förenkla för dig

Ageras är Nordens största förmedlingstjänst av ekonomiuppdrag. Vi hjälper våra kunder att hitta en duktig redovisningskonsult eller byrå som passar in på det specifika uppdraget. Vi filtrerar fram redovisningsbyråer i Västerås som stämmer överens med kundens behov och hjälper dig få offerter från dessa. Såhär fungerar det:

 1. Fyll i uppgifter i rutan högst upp på sidan tillsammans med en beskrivning av det uppdrag vill ha hjälp med.
 2. Vi granskar ditt ärende och börjar sedan söka efter redovisningsbyråer som stämmer överens med din uppdragsbeskrivning.
 3. Inom 48 timmar kommer du att motta upp emot 3 gratis och icke förpliktigande matchningar med redovisningskonsulter som är villiga att lämna offert.