Få erbjudanden från 3 redovisningskonsulter

Gratis, oförpliktigat & inom 48 timmar

Ageras får kontakta mig via e-mail
Kundtjänst är tillgänglig på
08-40300102

Det finns många duktiga redovisningskonsulter där ute!

Sveriges största nätverk av redovisningskonsulter
Din chans till rätt matchning

Få ett rättvist pris
Offerter från flera redovisningsbyråer ger fördelaktig översikt av marknaden

Ta vara på möjligheten
Gratis och helt utan bindning

Så fungerar det

Steg 1
Fyll i formuläret
Beskriv ditt uppdrag och dina önskningar för matchningen. Därefter matchar vi ditt uppdrag med 3 duktiga redovisningskonsulter i din närhet.
Steg 2
Jämför villkor
Du kommer inom 48 timmar ha mottagit kontaktuppgifter till 3 redovisningskonsulter som matchar din uppdragsprofil. Det är sedan upp till dig att jämföra offerter.
Steg 3
Välj redovisningskonsult
Efter att du mottagit offerter från samtliga redovisningsbyråer väljer du helt enkelt den som passar dig bäst. Du är sedan redo att inleda ett samarbete med din nya redovisningskonsult.

Hitta rätt redovisningskonsult i Stockholm - helt kostnadsfritt

Kostnadsfritt och helt utan bindning

Precis vad jag behövde Första intrycket var att de var väldigt strukturerade, jag upplevde att de satte sig in i min verksamhet och hjälpte mig hitta lösningar som passade oss. Fokus ligger på att effektivisera och utvärdera. För mig som egenföretagare har det varit guld värt att någon annan redan vet hur jag kan jobba smart och effektivt, så att jag slipper ta reda på det själv! Jättenöjd kund.

- Erika Holmberg
2021-08-30

Bra gjort. Det blev något bra överenskommet.

- Chaim Jeshurun
2021-08-30
Accounting T AB
182 76 Stocksund

Accounting T AB gör mig helt lugn att jag kan släppa allt som har med redovisning att göra. Accounting T AB är ett väldigt professionellt och kunnigt bolag, inte inom bara redovisning, men t.ex. hur man bäst löser situationer som uppstår om personer (jag) försökt sig på detta själv, och hur man löser allt. Från bokföring till inskickande, registrering och godkännande utav myndigheter. En firma som svarar på dina frågor och har väldigt bra råd. Jag har släppt allt som har med redovisning och göra, och med rätta. Då jag vet att Accounting T AB ordnar allt sådant för mig med enkelhet och hög professionalism. Ett solklart val helt enkelt.

- Martin Backteman
2021-09-30
Contrax Ekonomikonsult AB
172 66 Sundbyberg

100% service 100% snabba Apgrymma!!! Kommer definitivt att jobba vidare med dem här!

- Martin Bromley
2021-09-28
Furuliden Consulting AB
113 36 Stockholm

Kompitent effektiv förstår hur småföretagare tänker Duktig och hög kompetens. Har fått oersättlig hjälp och känner stort förtroende hur bokslutet blev klart. Med inriktning på mitt företag och mina förutsättningar. Jag kommer att hålla kvar denna kontakt

- Kerstin Widing
2021-09-27
Bokföring 4you AB
122 41 Enskede

Jättebra Haft kontant i en längre period och det har fungerat utmärkt! Lättare för mig och bra hjälp när man själv inte har tid eller är rädd att göra misstag. Får enkla förklaringar om det är något man undrar över, inget negativt att säga alls!

- Andrea
2021-09-18

En personlig upplevelse. Bokis redovisning är ett extremt kompetent företag. Det är alltid lätt att få kontakt, både via telefon och mail. Trots det lilla företag vi är så känner vi oss alltid viktiga för Maria. Hon tar sig tid att förklara allt hon gör och har hjälpt oss med allt gällande bokföring från företagets start till ett mer än rimligt pris.

- Madelene
2021-10-05
Reda Redovisning AB
164 48 Kista

Nöjd Nöjd med all hjälp som jag fick som gick smidigt och kunde få hjälp med det som önskades samt lite extra tid över för frågor

- Christian Eid
2021-10-20
Helpia Ekonomi AB
126 31 Hägersten

Rekommenderas Har haft Helpia som redovisare för mitt AB under många år och upplever dom mycket trevliga och proffsiga. Rekommenderas

- Thess Kungsskog
2021-09-20
Revidere AB
111 60 Stockholm

Revidere står för kunskap, kvalitet och god personlig service. Revidere har alltid uppfyllt våra förväntningar för att inte säga övertraffat våra förväntningar. Det har varit mycket lätt att arbeta med Revidere. När jag nu avslutar mitt företag och mina cirka 20 år tillsammans med dem så kan jag bara rekommendera Revidere som partner.

- Bertil Persson
2022-01-14

v4.leads.headline

Stiftelse söker första samarbete med revisor - Hela Sverige
#364603 Solna
AB verksamt inom VVS-branschen söker första samarbete med redovisningskonsult - Hela Sverige
#364587 Segeltorp
Klient söker hjälp med privatdeklaration- Hela Sverige
#364515 Bromma
Blivande AB verksamt inom mediabranschen söker första samarbete med en redovisningskonsult- Hela Sverige
#364469 Stockholm
AB verksamt inom servicebranschen söker första samarbetet med redovisningskonsult - Hela Sverige
#364410 Stockholm
EF verksamt inom konstnärlig verksamhet söker nytt samarbete med redovisningskonsult - Hela Sverige
#364186 Stockholm
EF verksamt inom handelsbranschen söker första samarbete med en redovisningskonsult- Hela Sverige
#364136 Stockholm
AB verksamt inom IT-branschen söker nytt samarbete med en redovisningskonsult- Hela Sverige
#364060 Bromma
AB verksamt inom byggbranschen söker nytt samarbete med redovisningskonsult - Nacka med omnejd.
#364017 Nacka
AB verksamt inom byggbranschen söker nytt samarbete med redovisningskonsult - Stockholmsområdet
#363983 Hässelby

Det är lätt att bli trött på pappersarbete och att ständigt behöva hålla ordning på kvitton och fakturor. Som tur är finns det personer som är utbildade och som gör jobbet på en bråkdel av tiden. Ageras är Nordens största förmedlingstjänst inom revision och redovisning. Med Ageras tjänst kan du som befinner dig i Stockholm komma i kontakt med redovisningskonsulter som kan hjälpa dig med bokföringen. Fyll i vårt kontaktformulär och motta offerter från 3 olika specialister.

Bokföring i Stockholm

I Storstockholm bor närmare två miljoner människor. I området finns dessutom många av Sveriges största företag. Företagsamhet i stor skala ökar behovet efter duktiga ekonomer. Därför har många redovisnings- och bokföringsbyråer valt att lägga sin verksamhet just här.

Att hitta en bokföringsbyrå i Stockholm är egentligen inte speciellt svårt. Det finns hundratals redovisningskonsulter i Stockholm med erfarenhet från diverse olika branscher som är kvalificerade nog att ta sig an ditt uppdrag. Problemet är snarare att hitta rätt och se till att man inte betalar överpris. Ett tips är därför att be om offerter från flera bokföringsbyråer för att få en känsla av hur marknaden ser ut. På det sättet kan man lättare upptäcka orättvisa villkor och samtidigt se om en viss byrå verkar mer kapabel till att ta sig an ditt uppdrag än en annan. Ett annat tips kan vara att gå via kontakter och höra sig för om andra Stockholmsföretagare har någon redovisningsbyrå att rekommendera.

Löpande Bokföring

I Sverige finns det två sätt att sköta sin bokföring på. Vilken som används beror på nettoomsättningen. Överskrider nettoomsättningen tre miljoner kronor ska den så kallade faktureringsmetoden användas. Faktureringsmetoden är inte bara den vanligaste metoden utan är också den som löpande visar hur företaget mår. Principen innebär att ingående och utgående fakturor bokförs då de utfärdas eller kommer in, samt när du får betalt för din kundfordran eller betalar sin leverantörsskuld. Faktureringsmetoden kräver därför lite mer tid än metod nummer 2 - kontantmetoden. Med kontantmetoden får man nämligen vänta med bokföringen tills att fakturorna betalas. Det betyder att man har ett moment mindre att göra. Man bokför alltså inte när fakturorna skickas, utan först när de betalas. Den här metoden innebär mindre jobb för den som bokför, men sämre löpande överblick över resultatet.

Grundbokföring och huvudbokföring

Bokföring kan göras på två sätt - i registreringsordning eller i systematisk ordning. Poängen är att det skall vara lättöverskådligt för den som granskar och man ska kunna se hur de olika affärshändelserna påverkar resultatet. De olika sätten att bokföra på kallas antingen för grundbokföring (registreringsordning) eller huvudbokföring (systematisk ordning). Grundbokföring betyder att man utför bokföringen av affärshändelser i den ordningen de registreras och det ska göras senast påföljande dag. Huvudbokföring skiljer sig lite eftersom det innebär att man bokför på olika konton och att man då kan följa utvecklingen under tidens gång. Registreringen ska göras så snart som möjligt men för in- och utbetalningar är det tillåtet att skjuta upp bokföringen 50-60 dagar, beroende på omsättning och antal verifikationer. I ett bokföringsprogram görs grundbokföring och huvudbokföring samtidigt, och man slipper då själv lägga ner tid på att skilja dem åt.

Kronologisk ordning och systematisk ordning

Företagets affärshändelser måste bokföras dels i kronologisk ordning och dels i systematisk ordning, alltså efter datum eller vilken sorts händelse det är. För att kunna dela in affärshändelserna efter typ använder man olika konton. Efter varje årsskifte måste man upprätta ett årsbokslut, vilket man gör genom att räkna samman alla konton. Då får man olika rapporter, bland annat en resultatrapport och en balansrapport. Dessa visar hur det har gått för företaget under året, om det gått bra eller dåligt, samt hur mycket skulder och tillgångar företaget har.

Viktigt med ordning bland räkenskaperna

De flesta vet att det går att vara oärlig när man t.ex. redovisar skatt eller gör avdrag i deklarationen. Dessa oärligheter kan bli kostsamma om man blir påkommen. Även misstag som görs i räkenskaperna kan skapa problem för företaget. I Sverige ser man allvarligt på ekobrott och det finns alltid en person som är ansvarig. Vem det är skiljer sig beroende på företagsform men generellt sätt är det ägaren eller den verkställande direktören som är ansvarig för att räkenskaperna är i ordning. Det kan därför vara smart att ta hjälp av ett proffs från början för att slippa oroa sig över onödiga fel som kan uppstå.

Pris på bokföring

När det kommer till pris så är det svårt att säga hur mycket man ska betala för att få sin bokföring utförd av någon annan. Dock brukar man snabbt inse att kronorna man lägger på sin bokhållare lönar sig när man får tid att fokusera på andra arbetsuppgifter istället. Men ibland kan det skilja sig mycket i pris mellan olika bokföringsbyråer. Prisskillnaden kan bero på erfarenhet, rykte, placering osv. Dock är den största skillnaden såklart relaterad till uppdragets omfattning eftersom redovisningskonsulter debiterar per timme. För mindre företag med en tightare budget kan det därför vara en god idé att tillsammans med sin ekonom komma överens om ett fastpris. På det sättet slipper man dyra överraskningar.

Hitta en bokföringsbyrå i Stockholm

Att hitta en bokföringsbyrå i Stockholm är ingen tuff match eftersom det finns ett stort antal bokföringsbyråer att välja bland. De kan ha lite olika specialiseringar, där en viss bokföringsbyrå kanske vänder sig mot enskilda firmor och en annan till aktiebolag. De kan också rikta sig till olika branscher. Eftersom redovisningsområdet är så otroligt stort så är det svårt att ha koll på alla regler och rekommendationer och därför tycker en bokföringsbyrå att det är skönt att nischa sig så att de utöka sin expertis på ett mindre område istället för att kunna allt om allt. Man kan fråga runt bland företag i samma bransch för att hitta en bra bokföringsbyrå som kan just den bransch som företaget verkar inom. De flesta i ens nätverk brukar vara öppna med att dela med sig ifall de har något tips på en bra bokföringsbyrå i Stockholm eller tvärtom, ifall de har använt sig av en byrå som de inte är nöjda med och som de absolut inte vill rekommendera.

Där Ageras kommer in

Oavsett om du behöver hjälp med den löpande bokföringen, momsfrågor eller löner så kan en redovisningskonsult hjälpa dig. Ageras har kontakt med hundratals ekonomibyråer i Stockholmsområdet. Vi fungerar som en mellanhand mellan ekonomer och uppdragsgivare och har kontakt med specialister på allt från löpande bokföring, skatt och lönehantering. På Ageras hemsida kan du filtrera fram bokföringsbyråer i Stockholm och därmed försäkra dig om att du får kontakt med en kompetent bokförare nära dig! Samtliga specialister kvalitetssäkras innan de hamnar i systemet för att vara säker på att vi förmedlar uppdrag mellan seriösa parter. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret och motta 3 icke bindande erbjudanden från 3 redovisningsbyråer nära dig. Lycka till med dig sökning!