Kundtjänst är tillgänglig på
08-40300102

Det finns många duktiga redovisningskonsulter där ute!

Vi har Sveriges största nätverk med redovisningskonsulter
Din chans till en god matchning

Få ett rättvist pris
Offerter från flera redovisningsbyråer ger en fördelaktig översikt över marknaden

Ta vara på möjligheten
Gratis att utnyttja och helt utan bindning

Så fungerar det

Steg 1
Fyll i formuläret
Beskriv ditt uppdrag och dina önskningar för matchningen. Därefter matchar vi ditt uppdrag med 3 duktiga redovisningskonsulter i din närhet.
Steg 2
Jämför villkor
Du kommer inom 48 timmar ha mottagit kontaktuppgifter till 3 redovisningskonsulter som matchar din uppdragsprofil. Det är sedan upp till dig att jämföra offerter.
Steg 3
Välj redovisningskonsult
Efter att du mottagit offerter från samtliga redovisningsbyråer väljer du helt enkelt den som passar dig bäst. Du är sedan redo att inleda ett samarbete med din nya redovisningskonsult.

Hitta rätt redovisningskonsult i Västerås - helt kostnadsfritt

Kostnadsfritt och helt utan bindning
JL Ekonomi AB, Västerås
722 12 Västerås

Key Capital Vi är mer än nöjda med DH som partner. Kompetens och god tillgänglighet är några av DH's egenskaper som vi värdesätter högt. Tack för ytterligare ett gott samarbetsår.

- Key Capital
2015-12-07

Bra Bra

- Ninos Kalyun
2016-07-05
Vidman Ekonomi
722 45 Västerås

en av bästa kunnig och professionellt personal ,bra bemötande

- godisgigantenAB
2021-10-28
LRN Ekonomi AB
745 34 Enköping

Pålitlig ekonomipartner LRN är en väldigt pålitlig och punktlig partner som hjälper oss med hela vår ekonomi. De är alltid lätta att få tag på och utför uppdraget med bravur. Vi är mycket nöjda.

- Oliver Emerson
2022-08-29

v4.leads.headline

En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#461193 Västerås
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#460711 Västerås
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#460591 Västerås
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#460032 Västerås
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#458733 Västerås
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#458362 Västerås
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#457384 Västerås
Privat söker samarbete med redovisningskonsult / revisor
#454351 Västerås
AB söker samarbete med redovisningskonsult - Digitalt
#454074 Västerås
AB söker samarbete med redovisningskonsult / revisor
#453396 Bollstabruk

En redovisningskonsult kan hjälpa dig

En del företagare är rädda för att bokföring ska kosta mycket pengar. Men för de allra flesta företagare brukar det vara en stor avlastning och i längden löna sig att anlita någon för att sköta företagets bokföring. På så sätt spar man nämligen tid som istället kan läggas på avlönat arbete. Dessutom slipper man oroa sig för att missa avdrag, eller för att göra fel och hamna i trubbel med myndigheterna.

En ekonomibyrå är ständigt insatt och uppdaterad på alla de regler som gäller för bokföring i Västerås och de har alltid koll på aktuella moms- och skattesatser, viktiga datum och regeländringar… helt enkelt sådant som annars är lätt att missa och som kan få jobbiga konsekvenser.

Anlita en ekonomibyrå för bokföring i Västerås

I takt med att företaget växer och antalet affärshändelser blir fler kan det bli allt svårare att hinna med pappersarbetet. Då kan det vara läge att ta kontakt med en ekonomibyrå i Västerås som kan hjälpa till med redovisning och bokföring. Man kan anlita en ekonomibyrå eller bokföringsbyrå för den dagliga bokföringen, för redovisningen eller för båda delarna. Dessutom finns det mycket annat som ens ekonomibyrå kan hjälpa till med. Några exempel är lönehantering, momsredovisning och deklaration. En bra ekonomibyrå sysslar inte heller bara med redovisning och bokföring i Västerås, utan tillhandahåller också ekonomisk rådgivning. Som företagare kan det vara värdefullt att ha ett bollplank att diskutera med när man stöter på problem eller står inför förändringar i verksamheten. Inte minst kan det vara bra att kunna ta hjälp av en som är utbildad inom ekonomi och skatter, så att han eller hon kan ge tips och förslag utifrån vad som är bäst för företaget, till exempel vilka de skattemässiga konsekvenserna av ett företagsförvärv eller en anställning blir.

Pris – en ständig fråga

Vad skulle det kosta att få hjälp med min bokföring några timmar i veckan? Behöver jag anställda någon på deltid om jag ska ha hjälp med min bokföring? Det här är exempel på några av de vanligaste frågorna kring pris på redovisningskonsultens tjänster. Och visst hade det varit smidigt att säga att alla redovisningskonsulter fakturerar 500kr i timmen. Då hade man vetat vad det kostat på förhand. Men branschen fungerar inte riktigt så. Priset för en redovisningskonsult varierar beroende på flera olika faktorer. Några av dem är erfarenhet, placering, de anställdas utbildning, byråns rykte osv. vilket gör det omöjligt att förutspå ett exakt pris. Vidare beror priset självklart på omfattningen av det uppdrag som förmedlas. Ett företag med 25 verifikationer kräver färre timmar än ett med 100. Dessutom kan bolagsform och antalet anställda påverka uppdragets omfattning och därmed också påverka priset.

Kan jag påverka priset?

Det man kan göra för att minska kostnaden är att vidga sina vyer. Välj alltså inte första bästa utan hör med några olika redovisningskonsulter om vad det skulle kosta att anlita dem några timmar i veckan. Poängen är att du troligtvis kommer fram till vem som är mest erfaren inom ditt affärsområde, vilket kan underlätta när han eller hon ska sätta sig in i räkenskaperna och därmed minska antalet timmar. Du kan också klart och tydligt se hur mycket tid de beräknar att ditt uppdrag behöver, samt vilket pris de kan ge. Något annat man kan göra är att se till att allt nödvändigt underlag finns, så att bokhållaren slipper spilla onödig tid på att leta fram kvitton eller löneavtal. Kom ihåg att tid är pengar!

Så hittar du en bokföringsbyrå i Västerås

Det finns flera sätt att få fatt på en bokföringsbyrå i Västerås. Ett något tidskrävande sätt är att googla och leta efter information om olika bokföringsbyråer på internet. Ett annat sätt är att fråga vänner och bekanta om de har någon bokföringsbyrå som de rekommenderar. Ett ytterligare sätt är att be om offerter från flera bokföringsfirmor genom någon av de sajter som vänder sig till företag som vill ha offerter från bokföringsfirmor och revisorer i Västerås. Där får man beskriva sina önskemål och behov samt hur stort företaget är och vilken verksamhet företaget bedriver. Därefter får man offerter från några olika bokföringsbyråer via mejl eller telefon och sedan får man välja vilken eller vilka man vill gå vidare och eventuellt samarbeta med - ett tidssparande och effektivare alternativ när du ska hitta en bokföringsbyrå för bokföring i Västerås.