4.57 / 4 Omdömen

Foxwood Consulting

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Foxwood Consulting .

Liten digital byrå med stor erfarenhet. Jag jobbar heldigitalt och tar kunder från hela Sverige och även om du driver ditt företag från utlandet så funkar mitt arbetssätt utmärkt. Gillar du jobba papperslöst så har du kommit rätt. Kommunikationen kan skötas på telefon, mail, Teams, Zoom eller Google Meet. Givetvis kan vi även ta ett fysiskt möte om du driver din verksamhet på västkusten där jag för bor för tillfället.

Jag har jobbat 11 intensiva år som redovisningskonsult och revisionsassistent på ett par av de största byråerna i Sverige. Nu kör jag egen firma med ett mindre antal kunder där jag gör allt jobb själv. Inget jobb utförs av assistenter eller underkonsulter. Allt i din redovisning genomlyses och jag använder min erfarenhet för att lägga upp bästa planen för ditt företag. Bokslut, deklarationer, skatteplanering, bolagsstrukturer, lönehantering eller löpande redovisning. Jag ger den hjälp som just du behöver



Foxwood Consulting


432 51 Varberg

  • Bokföring
  • Fakturering
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Rådgivning
  • Deklaration Privat
  • Lönehantering

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Trygghet

Jonas har hjälpt mig med årsredovisning och bokslut. Han är mycket kunnig och trevlig och man känner sig i trygga händer.

- Carl Månsson
Omdöme skapat 12/05/2023

Samarbetet med Jonas fungerar utmärkt!

Jag uppskattar särskilt att det inte har varit ett "färdigt paket" utan att vi löpande under första året har kommit överens om vem som gör vad. Jag får hjälp med allt som jag vill ha hjälp med och slipper få hjälp med det som jag inte vill ha hjälp med, inget onödigt dubbelarbete.

- Christian Du-Bar
Omdöme skapat 27/03/2023

Alltid lika proffsigt och trevligt bemötande!

Supernöjd med allt som Fowood Consulting har gjort för mitt företag. Kan varmt rekommenderas

- Johan Åström
Omdöme skapat 13/03/2023

Professionellt bemötande, kunnig och vägledande i de frågor som vi har.

Vi är inte annat än nöjda med det samarbete som vi har med Jonas, rekommenderar honom starkt.

- Alexander Sköld
Omdöme skapat 13/03/2023