4.57 / 4 Omdömen

Jonas Ljungqvist

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Foxwood Consulting .
Jag har jobbat med kunder i vitt skilda branscher i över tio års tid.

Byggföretag, transportföretag, personaluthyrning, konsulter, programmerare, webbutiker, bloggare, lantbruk, restauranger, hyrläkare, veterinärer etc. Listan kan göras lång. Allt från nystartade företag till stora etablerade med hög omsättning och många anställda. Alla är unika, både på det personliga planet och hur deras verksamhet ser ut.

Därför är det min målsättning att alltid försöka lägga en så god grund som möjligt med en tydlig kommunikation där vi hittar lösningar på just dina problem.

  • Ej angivet
  • Ej angivet
  • Ej angivet
  • Ej angivet

Inga kompetensområden har angivits

Inga certifieringar har angivits

  • Ludvig & Co
    Redovisningskonsult
    03/2018 - 09/2021
    Ludvig & Co är Sveriges största renodlade redovisningsbyrå. Här kom jag i kontakt med ett segment som få andra byråer har något djupare kompetens inom; jordbruken som har sina speciella frågeställningar. Eftersom jordbruk nästan uteslutande drivs som enskilda firmor så fick jag här en djupförståelse för just den företagsformen som man inte kan få på så många andra ställen. Utöver det så jobbade jag vidare med ett stort antal egna kunder både enskilda firmor och aktiebolag och hade ett nära samarbete med ägare för att lösa just deras frågeställningar och problem som dyker upp i deras företagande.
  • Foxwood Consulting
    Redovisningskonsult
    Min egen firma som jag startade 2017 och som jag driver än idag. Det är denna som du anlitar om du accepterar min offert! Jag har sedan mitten av 2021 helt jobbat i min egen verksamhet och har på så sätt få en än mer närmare inblick i hur livet som småföretagare är genom mina egna erfarenheter. Jag fortsätter att vidareutbilda mig och har haft ett fokus på att hålla en hög kvalitet i mitt arbete och omsorgsfullt välja kunder där vi klickar och har en bra kemi för att jobbat skall bli så kul och givande för bägge parter. Mina kunder idag består av mycket andra konsulter som jobbar i enmansföretag men även byggbolag och fastighetsbolag med större omsättning. Min erfarenhet från vitt skilda branscher gör mig dock rustad att ta mig an de flesta typer av företagare. Det viktiga för mig är att vi kan kommunicera och komma överens, vilken företagsform eller typ av bransch du jobbar i spelar inte lika stor roll, jag anpassar mig och löser just dina problem.
  • Baker Tilly
    Redovisningskonsult/Revisionsassisten
    05/2012 - 03/2018
    Jag började min bara på Baker Tilly som är en av Sveriges största nätverk av revisionsfirmor. Det var långa dagar där jag gjorde allt från att hjälpa små taxifirmor att sköta sin löpande redovisning till att vara med och revidera stora multinationella bolag. Jag jobbade nära både duktiga konsulter, revisorer och skatteexperter och fick möjligheten att suga i mig mycket av den erfarenhet som de seniora rådgivarna satt på. Jag fick också ständig vidareutbildning och uppdatering inom de senaste lagändringarna och utlåtandena från skatteverket och förvaltningsdomstolar.

  • Högskolan Väst
    Fil. kand. företagseknomi med inriktning på redovisning (1)
    01/2008 - 04/2012
    I grunden har jag en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning mot redovisning.

Inga kurser har angivits

Inga priser eller utmärkelser har angivits

  • svenska -
    Native or bilingual proficiency
  • engelska -
    Native or bilingual proficiency