Kundtjänst är tillgänglig på
08-40300102

Det finns många duktiga redovisningskonsulter där ute!

Sveriges största nätverk av redovisningskonsulter
Din chans till rätt matchning

Få ett rättvist pris
Offerter från flera redovisningsbyråer ger fördelaktig översikt av marknaden

Ta vara på möjligheten
Gratis och helt utan bindning

Så fungerar det

Steg 1
Fyll i formuläret
Beskriv ditt uppdrag och dina önskningar för matchningen. Därefter matchar vi ditt uppdrag med 3 duktiga redovisningskonsulter i din närhet.
Steg 2
Jämför villkor
Du kommer inom 48 timmar ha mottagit kontaktuppgifter till 3 redovisningskonsulter som matchar din uppdragsprofil. Det är sedan upp till dig att jämföra offerter.
Steg 3
Välj redovisningskonsult
Efter att du mottagit offerter från samtliga redovisningsbyråer väljer du helt enkelt den som passar dig bäst. Du är sedan redo att inleda ett samarbete med din nya redovisningskonsult.

Hitta rätt redovisningskonsult i Uppsala - helt kostnadsfritt

Kostnadsfritt och helt utan bindning

Trygg hjälp när man behöver det. Har under 1 år bytt redovisningsbyrå 3 ggr och 3:e gången gillt heter det ju och nu är vi i hamn. Närheten är stort plus och vi talar samma språk eller mer att han förstår mig när jag är osäker och behöver hjälp i denna djungel som bokföring kan vara till viss del.

- Elisabet
2018-05-30
RG Ekonomi AB
754 23 Uppsala

Mycket lätta och smidiga att ha att göra med. Jag fick snabbt hjälp med mitt bokslut och min deklaration. Jag fick också lovord för att jag hade förberett alla pärmar med verifikationer och underlag så bra. Vi fick till ett mycket bra samarbete och jag kommer att anlita RG Ekonomi igen nästa år.

- Dan Tunmats
2020-06-02
AKO Ekonomitjänst
755 98 Uppsala

Mycket positivt Hon är en engagerad och positiv person som är mycket kompetent.... Bara +

- Leo Hirvelä
2020-10-24

Jag kan verkligen räkna med GZ Ekonomi! Äntligen har jag hittat rätt i djungeln av redovisningsbyråer. Jag driver ett enmansföretag och Daniel har just tagit över ekonomin i min firma, han gör allt- betalar räkningar, skickar in momsen och gör bokslut och deklarerar och mycket mer. Känner mig som jag svävar på moln nu, kan inte nog säga hur trygg jag känner mig att allt ska funka som det ska. Av hela mitt hjärta kan jag rekommendera GZ Ekonomi som jag upplever som kommunikativa, noggranna, precisa och mänskliga i sitt sätt. Proffsiga på högsta nivå. Du behöver inte tvivla en sekund på att de gör jobbet som de lovat. Helt enkelt toppen!

- Rebecca Liljefors
2021-02-02
Grön Redovisning AB
752 42 Uppsala

Bra respons och service. Förtroendeingivande, förestående och kunniga.

- Stefan Kazkiowski
2021-04-14

Toppklass ''Killarna på Bjornsta har hjälpt mig med ekonomin rätt länge nu. Kontakten vi har när frågetäcken dyker upp finns alltid där. Jag uppskattar allt Bjornsta har hjälpt med mig, som små företagare har jag mer tid för att hinna med annat tack vare dem.''

- Yaser Mohammad
2023-01-21
Vanilla Consulting
753 40 Uppsala

Enkel vardag för mig som egenföretagare! Suverän hjälp med att starta upp mitt bolag, skriva avtal med kund och hantera allt löpande såsom fakturering. Jag kan själv välja hur delaktig jag vill vara i exempelvis bokslut och får tydliga svar om jag vill få något förklarat. Gör vardagen enkel för mig!

- Eva
2023-07-03
Albertsson Ekonomi AB
754 33 Uppsala

Responsiv och proffsig service Våra behov löstes snabbt och smidigt (snabbare än man kunnat kräva) och dessutom till ett konkurrenskraftigt pris helt fritt från överraskningar.

- Niclas Drevinger
2023-10-11
A-îus
754 23

Lättad att ha en kunnig inom bokföring. En mycket trevlig, hjälpsam och förstående revisor då detta är första gången för oss. Vi hoppas på ett långvarigt arbete ihop.

- Mioara Eriksson
2024-01-19
QD Ekonomi AB
757 58 Uppsala

Tydlig plan Med tydlig avtal, plan & flöde känner jag mig bekväm och behöver inte längre lägga halva min fokus på företagets bokföring. Jag vet vad jag betalar för och det känns bra.

- Anders Karlsson
2024-01-25

v4.leads.headline

En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#457230 Uppsala
BRF söker samarbete med redovisningskonsult / revisor
#455779 Uppsala
Privat söker samarbete med redovisningskonsult / revisor
#453897 Uppsala
Enskild firma söker samarbete med redovisningskonsult - Digitalt
#451819 Uppsala
AB söker samarbete med redovisningskonsult / revisor
#451618 Uppsala
AB söker samarbete med redovisningskonsult - Lokalt i Uppsala / Sthlm
#451286 Uppsala
AB söker samarbete med redovisningskonsult / revisor
#451282 Uppsala
AB söker samarbete med revisor - Digitalt
#451122 Knivsta
Enskild firma söker samarbete med redovisningskonsult - Digitalt
#450747 Storvreta
AB söker samarbete med redovisningskonsult - Digitalt
#450716 Uppsala

Är du på jakt efter en bokförare som är duktig, pålitlig och som inte kostar skjortan? Då kan Ageras hjälpa dig. Ageras är en av Nordens största förmedlingstjänster när det kommer till revision och redovisningstjänster. Vi samarbetar med en rad olika specialister – däribland redovisningskonsulter i Uppsala. Genom att fylla i vårt kontaktformulär kan du motta offerter från 3 bokföringskunniga specialister. 

Bokföring i Uppsala

Det finns en utbredd företagsamhet i och omkring Uppsala. Detta har gjort att många ekonomibyråer och redovisningskonsulter valt att bedriva sin verksamhet just här. Med Ageras tjänst har den som önskar hjälp med räkenskaperna lätt att komma i kontakt med specialister i Uppsala.

Om man driver eget företag så har man inget annat val än att också ta hand om företagets räkenskaper. Men det är inte alla som vill eller kan sköta företagets bokföring. För många företagare kan bokföringen verka svår, utmanande eller helt enkelt tråkig. Det finns många företagare som är jättebra på det som företaget sysslar med, så som en frisör, bilmekaniker eller snickare – men som inte alls brinner för papper, siffror och administration. Om man hör till den kategorin så brukar det löna sig att anlita en ekonomibyrå för bokföring i Uppsala. Om man gör det så kan man nämligen lägga den tiden som man i nuläget lägger på bokföringen på andra saker istället, nämligen det som man som företagare är specialist på. Man kan alltså dra in pengar till företaget istället för att slita sitt hår för att fixa bokföringen för sitt företag.

Bokföringen ska vara i ordning

Alla företag är skyldiga att ”föra bok”. Dessutom ska det vara så pass lättöverskådligt att man snabbt ska kunna spåra händelser om man skulle vilja. Som lekman kan det dock vara svårt att hålla ordning på moms och diverse andra skatter som ska betalas. Det kan därför vara hjälpsamt att överlåta arbetet med bokföringen till någon annan. Om man missköter sin bokföring riskerar man böter eller i värsta fall att bli anklagad för bokföringsbrott. Se därför till att ha ordning på räkenskaperna från första början, så slipper man oroa sig för att någonting blir fel. Med dagens molnbaserade bokföringsprogram går det enkelt att skicka alla uppgifter som behövs mellan företaget och redovisningskonsulten och på så sätt sparar man både tid och papper. Du kan t.ex. ta kort på dina kvitton med mobilen och skicka dem, så för din redovisningskonsult in det i bokföringen.

Kostnad för en redovisningskonsult

Pris mellan olika redovisningskonsulter kan skilja sig mycket åt - även i Uppsala. Priset beror ofta på hur stor byrån man vänder sig till är, vilket rykte den har och vart i landet den ligger. Revisorer kostar i regel mer än redovisningskonsulter, och för den som endast vill ha hjälp med bokföring räcker det oftast gott och väl men en redovisningskonsult.

Priset beror såklart också på omfattningen av det uppdrag som distribueras. Beroende på hur många timmar det förväntas gå åt för uppdraget så gör redovisningskonsulten en uppskattning i form av tid, och kan därmed räkna ut totalkostnaden. För att vara säker på att man inte betalar för mycket kan det kännas tryggt att få prisuppgifter från mer än en redovisningskonsult. Det hjälper Ageras dig med!

Anlita en bokhållare i Uppsala

När man anlitar en bokhållare, i Uppsala eller någon annan stans, finns det några faktorer som bör vägas in. För det första bör man noggrant se över det uppdrag som förmedlas så att du vet omfattningen och hur lång tid varje del ska ta. Det är viktigt att det är tydligt vad som förväntas av redovisningskonsulten och vad man själv ska sköta. För det andra ska ni komma överens om ett pris. En del tycker det är obekvämt att diskutera pris, men i den här branschen är en naturlig fråga så också här är det viktigt att vara tydlig. Man måste dock vara medveten om att priset kan skilja sig åt beroende på period och arbetsbörda. En annan viktig faktor man bör väga in är personkemin. Eftersom redovisningskonsulten kommer ha tillgång till företagets ekonomi är det viktigt att man litar på sin redovisningskonsult till 100% och att man känner att man kan vända sig till denne om man behöver hjälp. Det är också en av de många fördelarna med att anlita en bokhållare i Uppsala. Ofta kan dessa bidra med lokal information som är mycket värdefull för företaget.