Få hjälp med din redovisning i Fornåsa

Om du har startat ett företag eller till och med redan driver ett företag i Fornåsa har du säkerligen redan börjat kolla på vilka redovisningsbyråer du kan använda dig av. Som Sverige största förmedlare av redovisningsuppdrag har vi mer än 200 revisorer och redovisningskonsulter i vårt nätverk, där många är i Fornåsa med omnejd. Vi har ett stort nätverk av redovisningskonsulter och revisorer, vilket gördet möjligt för oss att hitta den optimala konsulten för dig.

Ageras service erbjuder 3 gratis bokföringsofferter utan förpliktelser på revisorer och redovisningskonsulter i Fornåsaområdet.  Beskriv ditt uppdrag och vad du har för förväntningar på konsulten. Därefter matchar dig med redovisningskonsulter och revisorer anpassade till dina behov. På Ageras har vi många kvalificerade kandidater till i princip alla typer av uppdrag, det spelar ingen roll om du behöver hjälp med en liten egenföretagare eller ett revisionsuppdrag för en större verksamhet.

Redovisning - Vad är det?

Begreppet redovisning innebär dokumentation av ett företags information . Redovisning av ett företag innebär att informationen ställs samman och dokumenteras. Hit hör bland annat den löpande bokföringen, bokslut, årsredovisning och information gällande företagets affärshändelser. Redovisningen ska upprättas så att företagets interna och externa intressenter får all information som de behöver. Den interna redovisningen är den mest genomgripande och förser de som arbetar i företaget med information om företaget. Den externa redovisningen har som syfte att ge information om ställning och resultat under en bestämd period. Den externa redovisningen är reglerad i lagen och faller bland annat under årsredovisningslagen och bokföringslagen.

Redovisning och bokföring skiljer sig på det sättet att redovisning är ett betydligt bredare begrepp. I redovisningen ska redogöra för betydligt mer än företagets affärshändelser. Deklarationer, årsredovisning och rapportering är bland annat saker som finns med i en redovisning. Den externa redovisningen tillhandahåller information till investerare, analytiker, aktieägare och Skatteverket. I större företag kallar man ofta den här redovisningen för revision. Här granskar en oberoende revisor redovisningen och avgör då om den ger en rättvis uppfattning av företaget. Kraven på hur en firma ska redovisa varierar. Det beror i första hand på företagsformen och dess omfattning.

När kan det vara bra att använda sig av en redovisningskonsult?

Eftersom alla företag i Sverige är skyldiga att bokföra behöver samtliga företag redovisa sina siffror. Det finns flera bitar i redovisningen som kan upplevas som krångliga. Därmed kan det vara till stor hjälp att få fatt på en redovisningskonsult som sköter mödan åt en. Redovisningskonsulter arbetar med den ekonomiska delen av företaget och handskas med allt från deklaration till momshantering. De kan också sköta bokföringen, göra bokslut, ansvara för lönehantering och så vidare. Redovisningskonsulten finns där för att göra ditt jobb lättare och se till att räkenskaperna sköts på rätt sätt. Den främsta anledningen till att anlita en redovisningskonsult är för att du ska kunna fokusera på din verksamhet. Det är för de allra flesta mer effektivt att använda sig av en konsult för redovisningen och fokusera på kärnverksamheten.

Stora skillnader i pris på redovisning i Fornåsa

Priset på redovisning och revision kan skilja sig enormt mellan olika konsulter. Skillnaden i pris förklaras ofta av hur mycket erfarenhet konsulten är och om den är certifierad eller inte. Oavsett man blir erbjuden ett fast pris eller ett timpris kan det vara bra att ta reda på hur prisbilden på marknaden ser ut bland redovisningskonsulter i Fornåsa. Du kan få en bättre prisbild genom att införskaffa offerter från fler än en redovisningsbyrå. Fyll i formuläret på våran hemsida för att få hjälp med just detta. På Ageras kan du få 3 offerter utan kostnad.

Varför ska man ha en redovisningsbyrå i närheten?

Det är helt upp till dig och ditt behov. Vissa personer föredrar personlig kontakt med sin redovisningskonsult och vill ta en fika en gång i månaden. I detta fall ska man inte hitta någon utanför sitt närområde. Men det finns också personer som inte värderar den personliga kontakten så högt. Då kan man oftast dela sin redovisning med redovisningsbyrå via sitt bokföringsprogram. I dessa fallen behöver redovisningskonsulten inte var i Fornåsa.

Leta upp en redovisningsbyrå i Fornåsa genom oss

Vi har landets största nätverk med redovisningsbyråer. Därför är vi också den bästa förmedlingstjänsten att använda sig av när man behöver hitta en bra och billig byrå i Fornåsa med omnejd. Du behöver inte oroa dig om att vår tjänst kommer att ha en negativ inverkan på prisbilden, utan det är snarare tvärtemot. I regel ger offerterna dig en tydlighet i vilken av byråerna som kan erbjuda det bästa priset. Ett pris som nästan alltid ligger under marknadspriset.

Fyll i formuläret så fixar vi resten inom 24 timmar!

Välj ett digitalt samarbete och öka chansen för den bästa matchen

Alla våra redovisningskonsulter erbjuder helt digitala samarbeten. Därav rekommenderar vi ett samarbete på distans då det förhöjer chansen att hitta den perfekta redovisningskonsulten för dig.