Få 3 offerter

Ekonomisk rådgivare: Kom i kontakt med en expert och få hjälp med ekonomin

Vi förmedlar kontakt med professionella ekonomiska rådgivare - helt gratis

Sund ekonomi och affärsutveckling är beroende av god insikt och kontroll över företagets aktiviteter. Oavsett vilken utmaning man står inför, om man vill expandera, skatteplanera eller skaffa sig beslutsfattarunderlag, så kan en affärsrådgivare komma bra till hands. Att ekonomin, företagsstrukturen och ägarstrukturen går hand i hand med varandra gör nämligen att bolaget lättare kan växa eller bli starkare. För detta krävs ett tränat öga som kan se vart företaget är på väg men också vad som behövs göras för att företaget ska kunna nå dit det vill.

Med hjälp av en affärsrådgivare kan du få precis den inblick du behöver för att kunna ändra riktning, hålla kurs eller bli tilldelad de verktyg som behövs för att handla i enlighet med din strategi. En bra affärsrådgivare är lösningsorienterad och ser möjligheterna som uppkommer vid varje problem. En rådgivare är ofta också specialist inom ett eller flera områden såsom skatt, ekonomistyrning eller fusioner och förvärv.

Få hjälp med ekonomin - Privatperson eller företag

Professionell ekonomisk rådgivning kan vara värdefullt både för företag och för privatpersoner i olika skeenden i livet. Oavsett om du står inför ett väl definierat problem eller söker en optimerad helhetslösning så kan vi på Ageras hjälpa dig att komma i kontakt med en expert på området. Vi tillhandahåller Europas största plattform för specialister inom ekonomi. Med hjälp av våra förmedlingstjänster hittar du lätt rätt finansiella experter som kan ge dig råd inom såväl företagsekonomi som privatekonomi. Vi matchar dig alltid med utgångspunkt i just dina behov – helt kostnadsfritt och utan förpliktelser.

Få 3 offerter
Få 3 offerter

Så fungerar Ageras

1
Berätta för oss i formuläret på sidan om vad för sorts hjälp du är ute efter
2
Inom 48 timmar tar vi fram upp till 3 offerter från specialister i vårt nätvärk
3
Välj den rådgivare som passar dig bäst och påbörja samarbete där det känns rätt
Få 3 offerter
Få 3 offerter

Effektivisera företagsekonomisk rådgivning

För att kunna expandera sin verksamhet eller göra den mer lönsam är den ekonomiska situation a och o. En kunnig rådgivare är ett utmärkt första steg på vägen, och någon att sedan ha vid sin sida under resans gång, oavsett om du just ska starta upp ett företag eller redan driver ett större företag. Affärsrådgivare hjälper till med planering och kontakter, samt håller koll på lagar, regleringar och marknad.

Allmänt om privatekonomisk rådgivning

Även ekonomisk rådgivning som privatperson kan vara lönsamt i längden. En expert som är insatt i finansmarknaden kan ge värdefulla råd om hur besparingar bäst placeras på lång och på kort sikt. Personen kan också förklara ingående och förståeligt vilka risknivåer och utdelningsmöjligheter som kommer med olika alternativ. Tillsammans med en specialist har du möjlighet att diskutera och informera dig om alla olika möjligheter.

Bli skuldfri och få ordning på ekonomin

Enligt lag så ska Sveriges kommuner erbjuda sina invånare budget- och skuldrådgivning. Inom ramen för den kommunala verksamheten kan du få goda råd om hur du ska hantera skulder och prioriteringar, samt få hjälp med ansökning om skuldsanering eller betalningsförslag om du inte uppfyller de krav som skuldsaneringslagen kräver. Det finns även hjälp att få när det gäller skuldsanering för företagare om du har bedrivit enskild verksamhet.

Skuldrådgivning

Skuldrådgivning för privatpersoner tillhandahålls, som tidigare nämnts, av Sveriges kommuner. Efter prövning finns möjlighet till skuldsanering både för privatpersoner och för företagare, då s.k. F-skuldsanering. Ansökning sker till Kronofogdemyndigheten, men stadsdelsförvaltningen är dig behjälplig på vägen dit.

Budgetrådgivare

Både som privatperson och som näringsidkare behöver man en budget för att få vardagen att fungera, vare sig man bara vill gå runt eller siktar mot stjärnorna. Kommunerna erbjuder även budgetrådgivning för den som hamnat i ekonomiska svårigheter.

Affärsrådgivare

Affärsrådgivare finns med varierande bakgrunder inom ekonomi och juridik, och ofta kan flera olika kompetenser behövas för att driva och utveckla en verksamhet. Specialiserade affärsutvecklare, eller affärsarkitekter, kan fungera som rådgivare, men även andra yrkesroller kan vara de som möter dina behov.

Annan privatekonomisk rådgivning

En privatekonomisk rådgivare kan också vara en person som hjälper dig att komma igång med och att förvalta ditt sparande. Särskilt när du har en specifik målsättning och behöver råd om hur du ska ta dig dit kommer en pålitlig rådgivare väl till pass. Ofta erbjuder banker en s.k. personlig bankman för sina kunder, men det finns även gott om fristående alternativ på exempelvis ekonomikonsulter och rådgivningsbolag.

Letar du efter en annan tjänst än de som är listade ovan?