Få erbjudande från 3 rådgivare

Gratis, oförpliktigat & inom 48 timmar

Ageras får kontakta mig via e-mail
Kundtjänst är tillgänglig på
08-40300102

Det finns många duktiga rådgivare där ute!

Stort nätverk av affärsrådgivare, redovisningskonsulter & revisorer
Din chans till rätt matchning

Du förtjänar ett rättvist pris
Offerter från flera rådgivare ger fördelaktig översikt av marknaden

Ta vara på möjligheten
Gratis och helt utan bindning

Så fungerar det

Steg 1
Fyll i formuläret
Beskriv ditt uppdrag och dina förväntningar på matchningen. Därefter matchar vi ditt uppdrag med 3 duktiga personer eller byråer i din närhet.
Steg 2
Jämför villkor
Du kommer inom 48 timmar ha mottagit kontaktuppgifter till 3 sakkunniga som matchar din uppdragsprofil. Det är sedan upp till dig att jämföra offerter.
Steg 3
Välj specialist
Efter att du mottagit offerter från samtliga personer eller byråer väljer du helt enkelt den som passar dig bäst. Du är sedan redo att inleda ett samarbete.

Hitta rätt rådgivare - helt kostnadsfritt

Kostnadsfritt och helt utan bindning

Sund affärsutveckling är beroende god insikt och kontroll över företagets aktiviteter. Oavsett vilken utmaning man står inför, om man vill expandera, skatteplanera eller skaffa sig beslutsfattarunderlag, så kan en affärsrådgivare komma bra till hands. Att ekonomin, företagsstrukturen och ägarstrukturen går hand i hand med varandra gör nämligen att bolaget lättare kan växa eller bli starkare. För detta krävs ett tränat öga som kan se vart företaget är på väg men också vad som behövs göras för att företaget ska kunna nå dit det vill!

Med hjälp av en affärsrådgivare kan du få precis den inblick du behöver för att kunna ändra riktning, hålla kurs eller bli tilldelad de verktyg som behövs för att handla i enlighet med din strategi. En bra affärsrådgivare är lösningsorienterad och ser möjligheterna som uppkommer vid varje problem. En rådgivare är ofta också specialist inom ett eller flera områden såsom skatt, ekonomistyrning eller fusioner och förvärv.

Med Ageras får du offerter från flera sakkunniga, vilket ger dig som kund en fördelaktig översikt över marknaden. På så sätt undviker du att betala för mycket.

Rådgivning

Termen affärsrådgivare används ofta när man talar om en rådgivare på personnivå. Antingen kan det vara någon helt utomstående som man vänder sig till, eller så kan det vara ens revisor eller redovisningskonsult som tar sig an rollen. Ekonomisk rådgivning handlar mycket om ekonomistyrning, och frågor som är nära relaterat till räkenskaperna. Termen affärsrådgivning används ofta mer övergripande på företagsstrategisk nivå.

Nedanför finner du exempel på några av de saker en rådgivare kan hjälpa till med:

Ekonomisk rådgivning

 • Skatteplanering och skattefrågor
 • Likviditetsplanering
 • Obeståndsfrågor
 • Kostnadsplanering
 • Frågor kring köp, försäljning och finansiering
 • Kontakt med bank och myndigheter

Affärsrådgivning

 • Affärsutveckling och verksamhetsstyrning
 • Mål och affärsstrategier
 • Ägarfrågor och ägarstrategier
 • Värdering av bolag eller delar av bolag
 • Förvärvsrådgivning
 • Styrelsefrågor
 • Riskhantering och riskspridning
 • Bolags- och organisationsstruktur
 • Incitamentsrådgivning

Pris på rådgivning

Eftersom rådgivningens omfattning kan vara mycket varierande kan det vara svårt att uppskatta kostnaden för ett uppdrag. Priset är främst beroende av antalet timmar som går åt, men skiljer sig också beroende på vem eller vilken byrå man vänder sig till. Större och mer erfarna byråer tar ofta lite mer betalt än de små.

Ett tips är att helt enkelt be sin rådgivare att uppskatta antalet timmar som kommer gå åt. Man ska också våga fråga, vad ingår i priset? När båda parterna vet vad som förväntas av varandra ökar chansen för ett bra samarbete! Har du en budget är det också viktigt att informera om detta, så att din rådgivare är medveten om villkoren för ert samarbete. Det du själv kan göra för att minska kostnaden är att i förväg ta fram den information som din rådgivare behöver för att utföra sitt arbete.

Ageras tjänst hjälper till att samla in offerter från flera rådgivare. Därmed minskar risken att betala överpris eftersom du får en överblick över rådande marknadsvillkor.

Ageras hjälper dig hitta en sakkunnig

Ageras är Nordens största förmedlingstjänst inom ekonomi. Genom att tala om för oss vad du vill ha hjälp med blir du snabbt satt i kontakt med en affärsrådgivare, revisor eller redovisningskonsult, beroende på vilket behov du har. Därefter mottar du offerter från upp emot 3 specialister som ser fram emot att hjälpa dig. Eftersom tjänsten inte är bindande kan du när som helst dra dig ur om du av någon anledning inte vill gå vidare med de föreslagna.

Hjälp ditt företag bli ännu bättre! Vänd dig till en rådgivare nära dig. Lycka till!