Få 3 offerter

Ekonomistyrning: Hittar experter inom controlling

Få offerter från konsulter specialiserade på ekonomistyrning och välj den offert som passar dig bäst

Ekonomistyrningen handlar om att hålla ekonomin synkad med den operativa delen för att uppnå resultat som ligger i linje med företagets strategi. Med det kan en revisor hjälpa till. Det finns också möjligheter att reda ut varför företaget inte går som förväntat eller varför budgetutfallet inte blir som man tänkt sig.

Ageras är Nordens främsta förmedlare av ekonomiuppdrag och har ett brett nätverk av revisorer, redovisningskonsulter och andra finansiella experter. Ageras är en uppstickare inom delningsekonomin, med konceptet att förmedla tjänster inom revision, redovisning och rådgivning till företag och privatpersoner. Våra kostnadsfria tjänsten ger företag och privatpersoner en unik överblick över marknaden.

Få 3 offerter
Få 3 offerter

Så fungerar Ageras

1
Fyll i formuläret för att få en matchning. Beskriv ditt ärende och få prisförslag från 3 experter inom 48 timmar.
2
Vilken konsult passar dig bäst? Konsulter du får kontakt med är en matchning utifrån ditt behov.
3
Välj en expert inom ekonomistyrning. Börja samarbetet med en kunnig konsult!
Få 3 offerter
Få 3 offerter

Affärsplanering

En affärsplan är en grundläggande plan som hjälper dig förverkliga din affärsidé. Nystartade företag har med andra ord mycket att vinna på att utforma en gedigen affärsplan.

Prissättningskalkylering

Prissättningskalkylering beräkningar för vilket pris du behöver ta ut för din vara eller tjänst för att få täckning för dina kostnader.

Mått för personalomsättning

Personalomsättning är ett mått på hur många anställda som slutar under ett år i förhållande till antalet anställda. En hög personalomsättning är inte bra i och med att det kostar att anställa på nytt.

Letar du efter en annan tjänst än de som är listade ovan?