Kundtjänst är tillgänglig på
08-40300102

Därför du ska använda Ageras när du letar redovisningsbyrå i Örebro

Sveriges största nätverk av redovisningsbyråer och konsulter
Perfekt matchning direkt

Få ett rättvist och rimligt pris
Jämför olika redovisningsbyråers offerter och få ner utgifterna

Ta vara på möjligheten
Vår tjänst är gratis och icke bindande

Så fungerar det

Steg 1
Fyll i formuläret
Beskriv ditt uppdrag och dina önskningar för matchningen. Därefter matchar vi ditt uppdrag med 3 duktiga redovisningskonsulter i din närhet.
Steg 2
Jämför villkor
Du kommer inom 48 timmar ha mottagit kontaktuppgifter till 3 redovisningskonsulter som matchar din uppdragsprofil. Det är sedan upp till dig att jämföra offerter.
Steg 3
Välj redovisningskonsult
Efter att du mottagit offerter från samtliga redovisningsbyråer väljer du helt enkelt den som passar dig bäst. Du är sedan redo att inleda ett samarbete med din nya redovisningskonsult.

Hitta rätt redovisningskonsult i Örebro - helt kostnadsfritt

Kostnadsfritt och helt utan bindning

Professionellt med ett personligt och gott bemötande. Professionellt med ett personligt och gott bemötande.

- Adam Arvidsson
2017-04-25

Trevlig bemötande, snabb hjälp Jag har fått all hjälp och information som jag behövde

- Alice Andersson
2019-02-16

Kvalitet och engagemang i alla led! Vi är mycket nöjda med BBM. De har stor kunskap och engagemang för alla våra bolag där de är delaktiga. BBM har tagit ett helhetsgrepp och är en trygg och personlig partner som tar sitt uppdrag på största allvar. Rekommenderas varmt!

- Jacob Gejler
2020-09-20

Mycket kunnig och hjälpsam Med sin långa erfarenhet har byrån mycket kunskap inom olika områden och är mycket hjälpssamma.

- Bertram
2020-11-10
Örebrokonsulterna AB
702 18 Örebro

Snabba,snälla och pålitliga Mohammed och Thomas är bästa killarna, mycket trevliga, effektivt arbete, man behöver inte vänta så länge på en tid. Svarar snabbt när man ringer ! Sist men inte minst är dom inte så dyra! Rekommenderar starkt!!

- Abbe Uka
2021-03-22

Super Informerar väldigt bra.

- Jens Persson
2021-06-29

Proffsigt bemötande och mycket kunnig inom sitt område Med sin kunnighet och sitt proffsiga bemötande känns det bra att ha Marcus på Dialog Ekonomi som samarbetspartner. Vi får snabb återkoppling på de frågor vi har och känner oss trygga med att vår bokföring sköts på rätt sätt.

- Anna Bernström, Moosed Wanted of Sweden
2021-10-31
Ernst & Young Sweden AB
703 54 Örebro

Jag har här lagt högsta betyg bland stjärnmärkningen, då annat vore missvisande, även om vi som sagt inte har ett samarbete pågående just nu. mvh/ Monika Ragnarsson för Föreningen Fröjdans, Örebro. Ageras arbete är bra, korrekt och proffsigt. Via agera fick vi kontakt med Pontus Ekevid, som, trots att vårt eventuella samarbete har skjutits på framtiden. Vi har fått ett vänligt och proffsigt bemötande, och är glada över kontakten. mvh/ Monika Ragnarsson för Föreningen Fröjdans, Örebro.

- Monika Ragnarsson
2022-12-05
Kumla Redovisning AB
702 27 Örebro

Mycket nöjd Bra bemötande och snabb behandling av mina handlingar.

- Kennet Larsson
2023-03-10
Ekonum AB
111 40 Stockholm

Kompetent och engagerad partner! Ekonum har skött vår redovisning under drygt fem års tid, under den tiden har de varit en bra och engagerad partner. De är tillgängliga, kompetenta och hjälpsamma och vi är mycket nöjda med vårt samarbete hittills

- Bill Modig
2024-05-27

De senaste klienterna

En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#458244 Kumla
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#457543 Örebro
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#457441 Hallsberg
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#457075 Örebro
Enskild firma söker samarbete med redovisningskonsult - Digitalt
#456102 Örebro
AB söker samarbete med redovisningskonsult - Digitalt
#455911 Örebro
AB söker samarbete med redovisningskonsult - Digitalt
#455837 Örebro
AB söker samarbete med redovisningskonsult / revisor
#455836 Örebro
Förening söker samarbete med redovisningskonsult / revisor
#454179 Kumla
Klienten söker samarbete med redovisningskonsult - digitalt
#453740 Örebro

Ageras hjälper dig att välja rätt redovisningsbyrå till ditt företag

Oavsett om du har hand om ekonomin på ett stort aktiebolag, driver småföretag eller har enskild firma så behöver du ha ordning på redovisningen. På orter som Örebro finns det ofta många redovisningsbyråer att välja mellan. Därför är det ibland svårt för företagare att veta vilken byrå man ska välja. Fel val av redovisningsbyrå kan bli en lika delar dyr som krånglig affär. 

Genom att använda dig av Ageras tjänster jämför du själv offerter från redovisningsbyråer med rätt kompetens för just ditt företag. På så vis kan du vara säker på att få den hjälp du behöver – utan att för den delen behöva betala för mycket.

Allt som krävs är en beskrivning av ditt uppdrag. Vi återkommer inom 48h med upp till tre offerter från kvalificerade redovisnings- och bokföringsbyråer i Örebro med omnejd. 

Noggrann redovisning är en bra investering

Alla som driver företag vet att man är skyldig enligt lag att redovisa sina räkenskaper. I vilken omfattning man behöver redovisa beror dock på bolagsform och en rad andra faktorer. 

Redovisning är viktigt av flera olika skäl. Till att börja med ska den visa upp en rättvis bild av verksamhetens ekonomi för diverse intressenter (till exempel kommun, kreditgivare, med flera). 

Vidare har redovisning till syfte att fungera som skatteunderlag, samt ligga till grund för bokslut vid räkenskapsårets slut. 

Det säger sig självt att det alltid är bra att ha koll på sitt företags ekonomi. Genom bra redovisning kan företagare lättare upptäcka brister och ta fram handlingsplaner för att åtgärda problem. Vidare har ett välskött företag även lättare att få krediter och locka till sig investerare. 

För att vara säker på att alla siffror stämmer rekommenderar vi att låta en erfaren och duktig redovisningsbyrå i Örebro åta sig ditt företags redovisning och bokföring. 

Vad kostar en redovisningskonsult i Örebro?

Konsulter och byråer som sysslar med redovisning och bokföring jobbar sällan för ett fast pris. Istället är det löpande räkning som gäller. Hur mycket betalt en byrå eller konsult tar beror på. Erfarenhet, inriktning och omfattning av uppdrag är tre exempel på saker som påverkar priset. 

När du nyttjar Ageras tjänster tävlar byråerna mot varandra i fråga om pris. På så sätt får du en transparent översikt om prisnivån på marknaden. Jämför erbjudanden och välj den offert som är billigast – utan att för den delen riskera sämre leverans. 

Få mer tid över till det du vill göra

Ta in hjälp med bokföring och redovisning så att du kan fokusera på det gör bäst, nämligen att driva företag. Likaså vill vi på Ageras inte att din dyrbara tid ska gå åt till att leta upp och jämföra alla redovisningsbyråer i Örebro. Att fylla i vårt formulär med en beskrivning av uppdraget och dess omfattning tar ungefär 2 minuter. Resten fixar vi.  

Har du verksamhet i andra städer utöver Örebro? Vi kan erbjuda redovisningsbyråer och redovisningskonsulter med rätt kompetens i de flesta större svenska städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Helsingborg, Västerås, och Linköping, m.m.