Kundtjänst är tillgänglig på
08-40300102

Därför du ska använda Ageras när du letar redovisningsbyrå i Linköping

Sveriges största nätverk av redovisningsbyråer och konsulter
Perfekt matchning direkt

Få ett rättvist och rimligt pris
Jämför olika redovisningsbyråers offerter och få ner utgifterna

Ta vara på möjligheten
Vår tjänst är gratis och icke bindande

Så fungerar det

Steg 1
Fyll i formuläret
Beskriv ditt uppdrag och dina önskningar för matchningen. Därefter matchar vi ditt uppdrag med 3 duktiga redovisningskonsulter i din närhet.
Steg 2
Jämför villkor
Du kommer inom 48 timmar ha mottagit kontaktuppgifter till 3 redovisningskonsulter som matchar din uppdragsprofil. Det är sedan upp till dig att jämföra offerter.
Steg 3
Välj redovisningskonsult
Efter att du mottagit offerter från samtliga redovisningsbyråer väljer du helt enkelt den som passar dig bäst. Du är sedan redo att inleda ett samarbete med din nya redovisningskonsult.

Hitta rätt redovisningskonsult i Linköping - helt kostnadsfritt

Kostnadsfritt och helt utan bindning
Juristteamet i Linköping AB
582 23 Linköping

Rekomenderar stark Almina blev min offentliga biträde efter att jag sökte asyl i Sverige. Hon är så lojal, lyhörd, omtänksam och vill alltid den bästa för sina klienter enligt min upplevelse. En av mina kompisar fick avslag tre gånger av migrationsverket och Almina tog hans ärende helt kostnadsfritt. Hon är mycket kunnig inom sitt område och en god person som lägger energi på och kämpar för sina klienter.

- Mahdi
2020-09-20
Stenstark ekonomi AB
583 36 Linköping

Engagerad och tillmötesgående Jag är mycket nöjd att jag kom i kontakt med Magnus på Stenstark Ekonomi AB, jag har fått god hjälp av honom i mitt skapande av ett nytt aktiebolag.

- Oscar Engström
2021-12-07

Kompetent och lyhörd Kompetent, noggrann och lyssnar in vad kunden vill ha samt kommer med goda råd.

- Yvonne Carlsson
2023-10-19

v4.leads.headline

En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#459533 Linköping
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#458814 Linköping
Privat söker samarbete med redovisningskonsult - Digitalt (Gratis lead)
#452515 Linköping
BRF söker samarbete med revisor - Digitalt
#451692 Linköping
AB söker samarbete med redovisningskonsult - Lokalt i Linköping med omnejd
#450753 Linköping
AB söker samarbete med redovisningskonsult / revisor
#449555 Linköping
HB/KB söker samarbete med redovisningskonsult - Digitalt
#449346 Linköping
Klienten söker samarbete med redovisningskonsult - Digitalt
#448806 Linköping
Enskild firma söker samarbete med redovisningskonsult - Digitalt
#447258 Linghem
Enskild firma söker samarbete med redovisningskonsult - Linköping med omnejd
#446344 Linköping

Ageras hjälper dig att hitta rätt redovisningsbyrå i Linköping

Ordning och reda i ekonomin är kanske det mest grundläggande sakerna när det kommer till att driva företag. Oavsett om du sköter ekonomin i ett av Linköpings större företag, driver ett litet familjeföretag eller har enskild firma måste allt redovisas på ett korrekt sätt. Dock skulle nog många helst slippa att syssla med siffror och kvitton för att istället fokusera på kärnverksamheten. Således är det vanligt att ta in en extern redovisningskonsult till att sköta bokföring och redovisning. 

I städer av Linköpings storlek finns det ofta många redovisningsbyråer att välja mellan. Men att välja rätt byrå är inte alltid det lättaste. Det är till exempel viktigt att konsulten du anlitar har rätt kunskap och erfarenhet av just den bransch du är verksam inom. Genom att använda dig av Ageras får du tre förslag på redovisningsbyråer i Linköping med rätt kompetens för ditt uppdrag. På så vis slipper du göra all research själv och får mer tid över till att utveckla företaget i rätt riktning. 

Att anlita rätt redovisningsbyrå lönar sig

En redovisningskonsult kan hjälpa dig med mycket mer än bara årsredovisning och bokföring. För det första är redovisningskonsulter inlästa och uppdaterade om de senaste lagarna, skattereglerna och avdragen, vilket är till stor fördel för ditt företags lönsamhet. Vidare kan de även fylla en funktion som rådgivare och bollplank i frågor som rör företagets ekonomi och framtida investeringar. Ytterligare en fördel är att redovisningskonsulter genom sitt yrke ofta har ett stort nätverk bestående av personer med olika kompetenser inom vitt skilda branscher. Genom att dra fördel av din konsults kontaktnät har ditt företag chansen att få in fler kunder, hitta rätt personal och ingå lönsamma samarbeten. 

Anser du fortfarande att du inte har råd att ta in extern hjälp för att sköta redovisningen? Tänk igen. En duktig redovisningsekonom gör jobbet snabbare och bättre än en lekman. Således är de timmar du budgeterar för en redovisningsbyrå eller konsult väl investerade pengar. 

Jämför pris och villkor hos Linköpings redovisnings- och bokföringsbyråer

Genom att fylla i vårt formulär får du tillgång till Linköpings och Sveriges största nätverk av experter inom redovisning, revision och ekonomisk rådgivning. Är ditt företag verksamt på andra platser i Sverige? Ageras hjälper gärna till att hitta rätt redovisningskonsult till era kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala, Västerås och Örebro, m.m. 

Oavsett om du behöver hjälp med bokföring, bokslut, momsdeklaration eller rådgivning så har vi rätt kandidat för just ditt företag. Jämför offerter, läs omdömen och villkor. Offerterna du får är icke bindande. Inte heller är förpliktigad till att anlita någon av de föreslagna redovisningsbyråerna.