Kundtjänst är tillgänglig på
08-40300102

Därför du ska använda Ageras när du letar redovisningsbyrå i Stockholm

Sveriges största nätverk av redovisningsbyråer och konsulter
Perfekt matchning direkt

Få ett rättvist och rimligt pris
Jämför olika redovisningsbyråers offerter och få ner utgifterna

Ta vara på möjligheten
Vår tjänst är gratis och icke bindande

Så fungerar det

Steg 1
Fyll i formuläret
Beskriv ditt uppdrag och dina önskningar för matchningen. Därefter matchar vi ditt uppdrag med 3 duktiga redovisningskonsulter i din närhet.
Steg 2
Jämför villkor
Du kommer inom 48 timmar ha mottagit kontaktuppgifter till 3 redovisningskonsulter som matchar din uppdragsprofil. Det är sedan upp till dig att jämföra offerter.
Steg 3
Välj redovisningskonsult
Efter att du mottagit offerter från samtliga redovisningsbyråer väljer du helt enkelt den som passar dig bäst. Du är sedan redo att inleda ett samarbete med din nya redovisningskonsult.

Hitta rätt redovisningskonsult i Stockholm - helt kostnadsfritt

Kostnadsfritt och helt utan bindning

Den absolut bästa jag någonsin haft Jag har haft företag i mer än 30 år. Hunnit med alla möjliga redovisningsbyråer, kanske fem totalt. Om de inte slarvar bort bokföringen, eller bluffar, eller äter upp en rent ekonomiskt, så är denna lilla dam den absolut bästa jag haft. Nu har jag haft henne i mer än 10 år, genpm svåra tider och nu bättre. Alltid en stöttepelare. Fakturorna hon skickar är rent löjeväckande. Jag har flera gånger sagt till henne att nu är det dags höja priset. Inget man brukar säga :) Men hon är värd det. Har aldrig ens varit i närheten av revision (Har AB) ,allt gör hon rätt. Känns bra, Dick Schweiger / Kalinka Kyl AB 0733-303 420

- Dick Schweiger
2022-10-05
Stella Redovisning AB
118 47 Stockholm

ENSKILD Vita Zelenskaja Jag har varit med det här företaget väldigt länge! helt nöjd med samarbetet ! Allt passar och jag tänker inte ändra mig! Mvh Vita Z

- VITA ZELENSKAJA
2022-10-17

Proffsigt och serviceinriktat Utmärkt service med snabb återkoppling och tydlig information om framtidsbeslut med alternativa tillvägagångssätt. Gav redan från början ett kompetent intryck vilket gjorde att man snabbt fick ett stort förtroende för deras tjänst.. Avlastat mitt företag i olika former, gällande ekonomi, bokslut, redovisningar och skatter.

- Kaisoum Management AB
2022-11-09
SVEDJEFÄLT, KARIMA
11420 Stockholm

Väldigt nöjd! Rekommenderas starkt!

- karima Svedjefält
2022-11-09
Aktiv Juridik AB
104 62 Stockholm

Bättre än hellmans juristbyrå, lätt! Så stor skillnad i hur man talar med en person, Hellmans juristbyrå ska man inte gå till. Det kan jag varna er för!

- Anonym
2022-11-25

Vi har ännu så länge haft en kort relation men allt har fungerat smidigt och tydligt Allt har fungerat smidigt

- Jens Draiby
2022-12-19

Jättebra och proffsig kundkontakt Jag är mycket nöjd att få snabb och proffsig hjälp. Jag driver en ideell verksamhet och upplever att jag få mycket bra service och hjälp med frågor/ regler och riktlinjer som rör ideella organisationer.

- Anja Nordenfelt
2023-01-24
Kajermans redovisning AB
120 30 Stockholm

Ytterst nöjd och tacksam för hjälpen! Hon var detaljerad och lyhörd, hjälpte till väldigt flexibelt och fanns alltid tillgänglig. Är tacksam för hennes hjälp.

- Oksana Baghestani
2023-02-20
Nuga Consulting AB
177 52 Järfälla

Klockren service, start rekommenderar! Nuga Consulting har hjälpt oss med löpande redovisning, löner och bokslut. Vi fick allt underlag inom avtalad tidsramen för överenskommet pris. Professionellt bemötande, punktlig leverans, hög kvalité och tydlig kommunikation.

- Alexander Hellberg
2023-03-08
DLE Redovisning AB
169 56 Solna

Fantastisk personal Kunnig och trevlig personal som bistår varje månad. Snabb återkoppling när man behöver hjälp

- Magnus
2023-03-15

De senaste klienterna

Enskild firma söker samarbete med redovisningskonsult - Enskede med omnejd(gratis lead)
#425993 Enskede
AB söker samarbete med redovisningskonsult - Digitalt
#425919 Älta
AB söker samarbete med redovisningskonsult - Stockholm med omnejd
#425869 Stockholm
Klienten söker samarbete med redovisningskonsult - Digitalt
#425863 Stockholm
BRF söker samarbete med revisor - Digitalt
#425850 Johanneshov
AB söker samarbete med revisor - Digitalt
#425824 Vällingby
AB söker samarbete med redovisningskonsult - Tyresö med omnejd
#425821 Tyresö
AB söker samarbete med redovisningskonsult - Digitalt
#425808 Bromma
AB söker samarbete med redovisningskonsult - Digitalt
#425752 Årsta
Förening söker samarbete med revisor - Stockholm med omnejd
#425719 Stockholm

Ta emot och jämför offerter från 3 redovisningsbyråer i Stockholm med rätt kompetens för ditt företag

Behöver ni anlita en redovisningsbyrå till ert företag i Stockholm? Ageras är Stockholms och Nordens största förmedlare av tjänster inom redovisning, bokföring, skatterådgivning och revision. Tack vare vårt stora nätverk av redovisningsbyråer och -konsulter kan vi matcha ihop dig med den rätta redovisningsbyrån för just din verksamhet. 

Oavsett om du är ekonomiansvarig på ett stort bolag, har enskild firma eller behöver få ordning på ditt företags redovisning och bokföring så har vi rätt konsulter för dig. Det har aldrig varit enklare att hitta rätt redovisningsbyrå i Stockholm.

Tre skäl till att låta oss förmedla din nästa redovisningsbyrå

 • Du spar värdefull tid

Du slipper lägga dyrbar tid på att jämföra redovisningsbyråer eller redovisningskonsulter i Stockholm och invänta offerter. Låt byråerna komma till dig istället.

 • Du spar pengar

Eftersom det är Ageras som ber om offerterna vet redovisningsbyråerna att de konkurrerar med andra byråer och konsulter om samma uppdrag. På så vis får du alltid bra prisförslag.

 • Tjänsten är gratis

Det kostar ingenting att använda vår förmedlingstjänst. De 3 offerter du mottar är 100% icke bindande. Det är helt ditt beslut om du vill anlita någon av byråerna eller ej.

 

Få hjälp med redovisning och bokföring i Stockholm

Eftersom många svenska företag är baserade i Stockholm har också många redovisningsbyråer sitt säte just här. Detta till trots kan det ibland vara svårt att få tag på någon med rätt erfarenhet och kunskap om just din bransch. Därför väljer många att själva redovisa sina räkenskaper. Något som ofta visar sig kräva mer tid än vad man först trott. Oavsett om det gäller momsredovisning eller lönehantering kan det bli tidskrävande för den som inte är utbildad räkenskapsförare. Och ju större företaget är desto svårare blir det. Att överlåta räkenskaperna till en auktoriserad redovisningsbyrå kan därför vara ett klokt val.

Med hjälp av Ageras tjänst matchas ditt uppdrag med 3 redovisningsbyråer i Stockholmsområdet. Inom 48 timmar kommer du att ha mottagit dina matchningar och offerter. Du har därefter möjlighet att ta ställning till vem som bäst passar in på ditt behov.

Varför behöver företag redovisa?

En redovisning har egentligen flera syften. Först har den en informativ funktion då den kommunicerar ut ekonomisk information till intressenter. Dessa intressenter kan vara allt från kreditgivare till kommun och företagsledning. Vidare fungerar redovisningen som underlag för skatt och bokslut. Den är också hjälpsam i den mån att företag själva får en överblick över den ekonomiska hälsan. Redovisningen rör alltid en viss tidsperiod och innehåller flera olika delar som regleras av svensk lag. Vad en redovisning ska innehålla och hur den ska utföras kan du läsa om i årsredovisnings- och bokföringslagen.

Hitta redovisningsbyrå i Stockholm

Företag i Stockholm och resten av Sverige är enligt lag skyldiga att redovisa sina räkenskaper. Detta görs lättast av någon med erfarenhet och kunskap om alla de bitar som ska ingå i redovisningen. Redovisningsbyråer ser till att företagens räkenskaper är i ordning. Det är också vanligt att de sköter delar som till exempel bokföring, bokslut, lönehantering osv.

En auktoriserad redovisningskonsult besitter en viss kvalitetsstandard som en redovisningskonsult inte nödvändigtvis gör. För att få kalla sig auktoriserad behöver man främst ha en giltig akademisk utbildning samt ha praktiserat redovisning i minst 5 år. Titeln utfärdas av Svenska Redovisningskonsulters Förbund (SRF) och branschorganisationen för Revisorer och Rådgivare (FAR). Att anlita en redovisningskonsult eller redovisningsbyrå med auktoritetsstämpel är därför ett tryggt val. Vi har de bästa redovisningsbyråerna på Östermalm, Södermalm och resten av Stockholm i vårt nätverk. 

Redovisningen ligger till grund för årsredovisning och bokslut

Den redovisning som upprättas ligger till grund för årsredovisning och bokslut. Redovisningen består bl.a av resultatrapporten och balansrapporten. Dessa två ligger i sin tur till grund för bokslutet. Ett bokslut är en sammanställning av redovisningen och görs i slutet av räkenskapsåret. Vilken typ av bokslut, om det är vanligt årsbokslut, förenklat bokslut eller en årsredovisning som krävs beror på vilken typ av företagsform man har.

Årsbokslut eller årsredovisning?

En årsredovisning innehåller en förvaltningsberättelse, något man slipper om man gör bokslut. På förvaltningsberättelsen baseras senare revisionsberättelsen, som sammanställs av en revisor. Oavsett om du driver ett aktiebolag eller en enskild firma i Stockholm kan en redovisningskonsult hjälpa dig.

Ett bokslut ska göras antingen som ett årsbokslut eller som årsredovisning. Eftersom årsredovisningen skickas till Bolagsverket och blir en offentlig handling läggs det mycket tid på att få den så bra som möjligt. Ett årsbokslut kräver mindre tid att förbereda. I de flesta fall avgör företagsformen vilken typ av bokslut som ska göras.

Förenklat årsbokslut

Ett förenklat bokslut är, precis som det låter, ett enklare sätt att upprätta ett bokslut på. Ett förenklat årsbokslut går snabbare och kräver mindre information än ett årsbokslut eller årsredovisning eftersom den endast innehåller resultat och balansräkning. Dock gäller det endast för enskilda firmor med en omsättning under 3 miljoner. Omsätter du mer än 3 miljoner är det ett vanligt bokslut, alternativt en årsredovisning, som gäller.

Löneadministratör i Stockholm

Lönehantering kan ibland kännas som en djungel bland administreringen av alla timanställda, VAB dagar, sjukfrånvaro, semestrar, reseräkningar och OB tillägg. Väljer man att istället låta en extern löneadministratör i Stockholm sköta allt som rör löner kan man känna sig trygg i att lönerna blir rätt och betalas ut i tid.

Det finns många fördelar med att låta en extern ekonomibyrå sköta lönerna. Till att börja med slipper man oroa sig för att känsliga personaluppgifter läcker ut eller att avundsjuka uppstår bland medarbetarna på grund av löneskillnader. För det andra blir löneutbetalningen säkrare då risken för att löneutbetalaren av någon anledning är frånvarande minskar. En löneadministratör har alltid en reservplan för sådant. En tredje viktig fördel är att byråer som dagligen arbetar med löner ständigt är uppdaterade kring lagar och regler. Det gör att man som företagare kan vara trygg med att löneadministratören betalar rätt lön till medarbetarna, samt att rätt skatt dras.

Nedan följer några av de bitar som en löneadministratör eller redovisningskonsult i Stockholm kan hjälpa dig med:

 • Oregelbundna lönepåverkare som till exempel sjukfrånvaro, semesterersättning, VAB, övertid, OB-tillägg mm.
 • Kontroll av skattesatser och sociala avgifter
 • Reseräkningar och traktamente
 • Upprättande av personalregister
 • Bokföringsunderlag
 • Pensionsfrågor

Redovisning av moms och momsdeklaration

Redovisning av ingående och utgående moms är en uppgift som redovisningsbyråer ofta åtar sig. Alla företag är skyldiga att redovisa moms till Skatteverket. Detta för att slippa betala förseningsavgifter eller bli skönsbeskattade. Det finns två sätt att redovisa moms på. Småföretag och enskilda firmor med omsättning under 3 mkr per år kan redovisa moms genom att bokföra momsen vid två tillfällen: då fakturan utfärdas och då betalning sker. Större företag måste göra en momsdeklaration för varje redovisningsperiod. Hur långa dessa perioder är beror på hur hög omsättning företaget har. Antingen varje månad, kvartal eller en gång per år. 

Klicka här för att läsa mer om redovisning av moms och momsdeklaration.

Varför bör jag anlita en redovisningskonsult?

 • Med en auktoriserad redovisningskonsult som sköter räkenskaperna kan du istället fokusera på att ta företaget till nya höjder.
 • En redovisningskonsult är proffs på att sköta bokföring och kan därför göra det snabbare och säkrare än en lekman
 • Genom att ta in en redovisningskonsult undviker du att göra misstag som kan bli både kostsamma och tidsödande.
 • Redovisningsekonomer är proffs på redovisning och känner till avdragsgiltiga utgifter och skatteregler som gör att företaget kan spara pengar.

Pris för redovisningsbyråers tjänster i Stockholm

Det finns många redovisningskonsulter och redovisningsbyråer i Stockholm. En viss konkurrens håller prisnivån nere och gör det också möjligt för fler enskilda firmor och småföretag att ta hjälp från en redovisningsbyrå. När man väljer redovisningsbyrå är det dock viktigt att se över samtliga villkor. Att bara gå på pris kan i längden stå en dyrt. Se därför till att din redovisningsbyrå i Stockholm har rätt kunskap för att kunna hjälpa dig. Detta kan Ageras hjälpa dig med. 

Så fungerar Ageras

Ageras är specialiserade på att förmedla ekonomi och redovisningsuppdrag mellan dig som klient och ekonomer verksamma i redovisningsbranschen. Vi hittar redovisningsbyråer i Stockholm som matchar beskrivningen av ditt uppdrag och hjälper dig att få offerter från dessa.

Såhär går det till:

 1. Uppge kontaktinformation i rutan tillsammans med en beskrivning av det uppdrag du vill ha hjälp med.
 2. Vi granskar ditt ärende och börjar sedan att söka efter redovisningsbyråer i Stockholm som stämmer överens med din uppdragsbeskrivning.
 3. Inom 48 timmar ska vi ha återkommit med upp emot 3 gratis och icke bindande matchningar där samtliga är villiga att lämna offert.

Pröva Ageras kostnadsfria tjänst och motta 3 offerter - inom 48 timmar!

Vi förmedlar uppdrag till redovisningsbyråer i hela Sverige

Har ni kontor på fler platser än bara Östermalm, Norrmalm eller Södermalm? Tack vare Ageras rikstäckande nätverk av konsulter och byråer kan vi hitta rätt redovisningsbyrå dina samtliga sverigekontor: Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Helsingborg, Örebro och Linköping, m.m. Upprepa bara samma procedur med att fylla i formuläret så har du upp till 3 matchningar inom 48 timmar.