Få erbjudanden från 3 redovisningskonsulter

Gratis, oförpliktigat & inom 48 timmar

Ageras får kontakta mig via e-mail
Kundtjänst är tillgänglig på
08-40300102

Det finns många duktiga redovisningskonsulter där ute!

Sveriges största nätverk av redovisningskonsulter
Din chans till rätt matchning

Få ett rättvist pris
Offerter från flera redovisningsbyråer ger fördelaktig översikt av marknaden

Ta vara på möjligheten
Gratis och helt utan bindning

Så fungerar det

Steg 1
Fyll i formuläret
Beskriv ditt uppdrag och dina önskningar för matchningen. Därefter matchar vi ditt uppdrag med 3 duktiga redovisningskonsulter i din närhet.
Steg 2
Jämför villkor
Du kommer inom 48 timmar ha mottagit kontaktuppgifter till 3 redovisningskonsulter som matchar din uppdragsprofil. Det är sedan upp till dig att jämföra offerter.
Steg 3
Välj redovisningskonsult
Efter att du mottagit offerter från samtliga redovisningsbyråer väljer du helt enkelt den som passar dig bäst. Du är sedan redo att inleda ett samarbete med din nya redovisningskonsult.

Hitta rätt redovisningskonsult i Stockholm - helt kostnadsfritt

Kostnadsfritt och helt utan bindning
Green Light AB
112 27 Stockholm

Allt funkar bra. Viktigt är att kommunikationen fungerar och att man får hjälp man behöver. Det får man hos Greenlight.

- Christina
2021-04-23

Wow... Vilken fantastisk service och expertis! Tack för att ni sparade mig tusentals KR Jag kan inte förstå hur mycket ni lyckades hjälpa mig med och hur smidigt det var att arbeta med er! Jag har under mina år som företagare haft en del olika personer och företag som har hjälpt mig med min redovisning. Jag hade aldrig räknat med att jag i år skulle hitta det företaget som jag nu kommer använda framöver. Det var så många fel som min tidigare redovisningskonsult hade gjort som jag själv inte visste om som nu Libredo, hjälpte mig att hitta och sedan åtgärda. Det har sparat mig tusentals kronor och en väldans massa problem som hade kunnat visa sig i framtiden om jag inte hade upptäckt detta nu. Så tusen tack för all er hjälp! Det märks att ni är experter på det ni gör så och jag vart även glatt överraskad över hur smidigt det var att jobba med er.

- Pontus
2021-04-27
Cleanandnomic AB
135 70 Stockholm

Supersnabba och proffsiga Trevliga och snabba. Har koll på det som behövs.

- Rosie
2021-04-27
Din bokföring
113 35 Stockholm

Det sköttes mycket bra. Det gick snabbt. Det var en bra dialog.

- Stig Gerdin
2021-05-30

Rekommenderas varmt Daniel är pålitlig, vänlig och korrekt. Precis som en revisor önskas vara.

- Heidi
2021-05-27

Hjälpsamt bollplank, fick lösa en del på egen hand En blandad upplevelse, där jag själv fick ställa de flesta frågorna - något som var svårt då jag inte är kunnig inom området. Det gjorde att en del fel kom med i processen, vilka jag hade turen att upptäcka. Konsulten agerade bra bollplank vid våra samtal och vi hittade ihop vägar framåt. Det gör att på det hela så uppfylldes mina förväntningar inte fullt ut ang den tjänst jag trodde mig behöva - men då priset var relativt lågt så är jag ändå på det hela nöjd.

- Anders Hagman
2021-05-31
SC Accounting AB
136 40 Handen

Håller koll på allting Proffsig rådgivning och Meggie håller koll på allting åt mig och säger precis vad som behövs göras

- Alexander
2021-06-27
Kajermans redovisning AB
120 30 Stockholm

En väldigt bra redovisningsbyrå Natasha är en väldigt duktig och engagerad redovisningskonsult. Snabb med återkopplingen och mycket pedagogisk! Man känner sig trygg som en kund. Rekommenderas varmt! Nick

- Nick
2021-07-20
Administer Sverige AB
118 46 Stockholm

Perfekt anpassad utifrån mina behov och önskemål Administer har varit den perfekta partnern inom ekonomi och redovisning under uppstarten av mitt företag. Mycket kunniga och har anpassat sig perfekt utifrån mina behov och önskemål.

- Peter Nord Andersson
2021-06-23
Bokföring 4you AB
122 41 Enskede

Bra kommunikation, bra service Haft företaget som revisor i 4 månader. Än så länge utmärkt.

- Johan Sari
2021-07-22

De senaste klienterna

AB verksamt inom e-handel söker nytt samarbete med redovisningskonsult - Hela Sverige
#337939 Stockholm
AB verksamt inom servicebranschen söker nytt samarbete med redovisningskonsult- Hela Sverige
#337890 Segeltorp
AB verksamt inom mediabranschen söker första samarbete med redovisningskonsult - Hela Sverige
#337869 Stockholm
Förening söker första samarbete med en redovisningskonsult- Hela Sverige
#337863 Enskede
AB verksamt inom servicebranschen söker första samarbete med redovisningskonsult- Hela Sverige
#337857 Bromma
Förening söker nytt samarbete med en auktoriserad revisor- Hela Sverige
#337830 Enskede
AB verksamt som strart-up söker första samarbetet med redovisningskonsult - Hela Sverige
#337801 Stockholm
AB verksamt inom mediabranschen söker första samarbetet med redovisningskonsult - Hela Sverige
#337514 Stockholm
Nystartat AB verksamt inom mediabranschen söker första samarbete med redovisningskonsult - Hela Sverige
#337506 Nacka Strand
AB verksamt inom handelsbranschen söker nytt samarbete med redovisningskonsult- Stockholm med omnejd
#337431 Stockholm

Eftersom många svenska företag befinner sig i Stockholm har också många redovisningsbyråer sitt säte just här. Trots det kan det ibland vara svårt att få tag på någon med erfarenhet eller kunskap om just din bransch. Därför väljer många att själva redovisa sina räkenskaper, vilket ofta visar sig kräva mer tid än vad man först trott. Oavsett om det gäller momsredovisning eller lönehantering kan det bli tidskrävande för den som inte är utbildad räkenskapsförare. Ju större företaget är desto svårare blir det. Att överlåta räkenskaperna till en auktoriserad redovisningskonsult kan därför vara ett befriande alternativ.

Med hjälp av Ageras tjänst matchas ditt uppdrag med 3 redovisningsbyråer i Stockholmsområdet. Inom 48 timmar kommer du att ha mottagit dina matchningar och offerter. Du har därefter möjlighet att ta ställning till vem som bäst passar in på ditt behov.

Redovisningens syfte

En redovisning har egentligen flera syften. Först har den en informativ funktion eftersom den kommunicerar ut ekonomisk information till intressenter. Dessa intressenter kan vara allt från kreditgivare till kommun och företagsledning. Vidare fungerar redovisningen som underlag för skatt och bokslut. Den är också hjälpsam i den mån att företag själva får en överblick över den ekonomiska hälsan. Redovisningen rör alltid en viss tidsperiod och innehåller flera olika delar som regleras av svensk lag. Vad en redovisning ska innehålla och hur den ska utföras finns att läsa om i årsredovisnings- och bokföringslagen.

Redovisningskonsult i Stockholm

Företag i Stockholm och i övriga städer i Sverige är enligt lag skyldiga att redovisa sina räkenskaper. Detta görs lättast utav någon med erfarenhet och kunskap om alla de bitar som ska inkluderas i redovisningen. Redovisningskonsulter ser till att företagens räkenskaper är i ordning och kan sköta om delar som bokföring, bokslut, lönehantering osv.

En auktoriserad redovisningskonsult besitter en viss kvalitetsstandard som en redovisningskonsult inte nödvändigtvis gör. För att få kalla sig auktoriserad behöver man främst ha en giltig akademisk utbildning samt ha praktiserat redovisning i minst 5 år. Titeln utfärdas av Svenska Redovisningskonsulters Förbund (SRF) och FAR, branschorganisationen för Revisorer och Rådgivare. Att anlita en redovisningskonsult med auktoritetsstämpel är därför ett tryggt val.

Redovisningen till grund för årsredovisning och bokslut

Den redovisning som upprättas ligger till grund för årsredovisning och bokslut. Redovisningen består bl.a av resultatrapporten och balansrapporten. Dessa två ligger i sin tur till grund för bokslutet. Ett bokslut är en sammanställning av redovisningen och görs i slutet av räkenskapsåret. Vilken typ av bokslut, om det är vanligt årsbokslut, förenklat bokslut eller en årsredovisning som krävs beror på vilken typ av företagsform man har.

Årsbokslut eller årsredovisning

En årsredovisning innehåller en förvaltningsberättelse, något man slipper om man gör bokslut. På förvaltningsberättelsen baseras senare revisionsberättelsen, som sammanställs av en revisor. Oavsett om du driver ett aktiebolag eller en enskild firma i Stockholm kan en redovisningskonsult hjälpa dig.

Ett bokslut ska göras antingen som ett årsbokslut eller som årsredovisning. Eftersom årsredovisningen skickas till Bolagsverket och blir en offentlig handling läggs det mycket tid på att få den så bra som möjligt. Ett årsbokslut kräver mindre tid att förbereda. I de flesta fall avgör företagsformen vilken typ av bokslut som ska göras.

Förenklat årsbokslut

Ett förenklat bokslut är, precis som det låter, ett enklare sätt att upprätta ett bokslut på. Ett förenklat årsbokslut går snabbare och kräver mindre information än ett årsbokslut eller årsredovisning eftersom den endast innehåller resultat och balansräkning. Dock gäller det endast för enskilda firmor med omsättning under 3 miljoner. Omsätter du mer än 3 miljoner är det ett vanligt bokslut, alternativt en årsredovisning, som gäller.

Löneadministration Stockholm

Lönehantering kan ibland kännas som en djungel bland administreringen av alla timanställda, VAB dagar, sjukfrånvaro, semestrar, reseräkningar och OB tillägg. Väljer man att istället outsourca lönehanteringen till en löneadministratör i Stockholm kan man känna sig lugn och slippa oroa sig för löner blir fel eller inte betalas ut i tid.

Det finns många fördelar med att låta en extern redovisningskonsult sköta lönerna. Bland annat slipper man oroa sig för att känsliga personaluppgifter läcker ut eller att avundsjuka uppstår bland medarbetarna på grund av löneskillnader. En annan fördel är att löneutbetalningen blir säkrare eftersom att risken att löneutbetalaren av någon anledning är frånvarande minskar. En löneadministratör har alltid en reservplan för sådant. En tredje viktig del är att byråer som dagligen arbetar med löner ständigt är uppdaterade kring lagar och regler. Det gör att man som företagsledare kan vara trygg med att löneadministratören betalar rätt lön och skatt för medarbetarna.

Nedan följer några av de bitar som en löneadministratör/redovisningskonsult kan hjälpa dig med:

 • Oregelbundna lönepåverkare: Sjukfrånvaro, semesterersättning, VAB, övertid, OB-tillägg mm.
 • Kontroll av skattesatser och sociala avgifter
 • Reseräkningar och traktamente
 • Upprättande av personalregister
 • Bokföringsunderlag
 • Pensionsfrågor

Varför bör jag anställa en redovisningskonsult?

 • Medan en auktoriserad redovisningskonsult tar hand om räkenskaperna kan du fokusera på att ta företaget till nya höjder.
 • En redovisningskonsult är proffs på att sköta bokföring och kan därför göra det snabbare och säkrare än en lekman.
 • Samtidigt kan du med hjälp av en redovisningskonsult undvika att göra misstag som kan bli antingen kostsamma eller tidsödande.
 • Redovisningskonsulten är proffs på redovisning och känner till avdragsgiltiga utgifter och skatteregler som gör att företaget kan spara pengar.

Pris för redovisningstjänster i Stockholm

Det finns många redovisningsbyråer och redovisningskonsulter i Stockholm. En viss konkurrens håller prisnivån nere och gör det också möjligt för fler företag att ta hjälp från en redovisningsbyrå. När man väljer redovisningsbyrå är det dock viktigt att se över samtliga villkor. Att bara gå på pris kan i längden bli kostsamt. Se därför till att din redovisningskonsult i Stockholm har rätt kunskap för att kunna hjälpa dig. Det kan Ageras tjänst hjälpa dig med.

Så fungerar Ageras

Ageras är specialiserade på att förmedla ekonomi och redovisningsuppdrag mellan dig som klient och ekonomer som är verksamma i redovisningsbranschen. Vi filtrerar fram redovisningsbyråer i Stockholm som matchar din uppdragsbeskrivning och hjälper dig att få offerter från dessa. Såhär går det till:

 1. Uppge kontaktinformation i rutan tillsammans med en beskrivning av det uppdrag du vill ha hjälp med.
 2. Vi granskar ditt ärende och börjar sedan att söka efter redovisningsbyråer som stämmer överens med din uppdragsbeskrivning.
 3. Inom 48 timmar ska vi ha återkommit med upp emot 3 gratis och oförpliktiga matchningar där samtliga är villiga att lämna offert.

Pröva Ageras kostnadsfria tjänst och motta 3 offerter - inom 48 timmar!